IMG_2622

Disse lekre marengstoppene med sjokolade er så enkle å lage, og de er supre enten du bare skal lage noe godt til kaffien, eller gi bort som vertinnegave eller julegave. Pakk dem inn i lekker cellofan, og du har en supersøt gave som jeg vet enhver ville blitt veldig glad for!

Ingredienser:
1 1/2 dl sukker
3 eggehviter
100 g sjokolade

Visp sammen 1/2 dl sukker og eggehviter til du får hvitt skum. Tilsett så resten av sukkeret og visp til du får en fast marengs. Sjokoladen smeltes over vannbad, og helles over marengsen. Ikke rør eller bland det inn, bare la det ligge på toppen.

Bruk to skjeer til å anrette marengstoppene over på et brett med bakepapir. Pass på å få med deg sjokolade på hver topp.

Marengsene stekes på midterste rille på 125 grader i 1 1/2 time, la de stå i romtemperatur når de er ferdige, så de blir skikkelig gode og sprø!

IMG_2625

IMG_2645

Love these chocolate meringue tops – perfect for a sunday desert, or as a gift! 

All you need is 1 1/” dl sugar, 3 egg whites and 100 g of chocolate. Whip 1/2 dl and the eggs until you get a white foamy mixture. Add the rest of the sugar, and whip until you have the perfect meringue. Melt the chocolate and pour it into the meringue bowl. Make sure to not mix it. Use two spoons to make the meringue tops, and let it in the oven for 1 1/2 hours on 125 degrees. 

 

Pin on PinterestShare on Tumblr
It's only fair to share...