» NEW SKIN | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

NEW SKIN

H

Hva skjer når man sitter oppe litt for lenge en natt? Jo, man begynner å dille med bloggdesignet. Og jeg er den første til å innrømme at CSS programmering ikke er helt min greie, så det blir nok flere endringer her inne etterhvert, for jeg ser det ikke er helt optimalt enda.Og når vi først […]

Hva skjer når man sitter oppe litt for lenge en natt? Jo, man begynner å dille med bloggdesignet. Og jeg er den første til å innrømme at CSS programmering ikke er helt min greie, så det blir nok flere endringer her inne etterhvert, for jeg ser det ikke er helt optimalt enda.Og når vi først er på innrømmelsene – så kan jeg også innrømme at jeg har en tendens til å få en helt overnaturlig tro på mine egne kreative ideer. Litt usikker i dag på om dette oppsettet er noe jeg vil gå for – så om du har noen tilbakemeldinger du vil komme med – kjør på!

//

What happens when you’re up late at night? Well, I tend to start fiddling with the blogdesign. And I’ll be the first to admit that CSS programming is not quite my thing, so I guess there’ll be more changes here to come. And while we’re at it – I also tend to get super confident on my own creative ideas at night – so if you have some feedback – I’m happy to hear it!

Follow my blog with Bloglovin

8 Comments

Add yours

 1. Linn

  November 12, 2014 at 10:43 am

  Jeg syntes det var annerledes, og flott!! men kanskje du kunne hatt noe sånn som “dagens innlegg”, “forrige uke”, eller noe, eller tall feks 1. er det nyeste innlegget. jeg ble litt forvirret i starten for hvilket innlegg som var det nyeste, om du fatter?

 2. Monique Lund

  November 12, 2014 at 10:49 am

  Linn: Det er helt sant – og det skal jeg se om jeg kan få ordnet! Takk for super tilbakemelding – det setter jeg kjempestor pris på! <3

 3. Ellen Marie

  November 12, 2014 at 11:17 am

  Veldig stilrent og fint!:) Vil bare si fra at Bloglovin har vært veldig klikk de siste 2-3 ukene på akkurat din blogg, den viser ikke bildene (forhåndsvisning) og teksten er veldig rar når man klikker seg inn og kommer inn på innlegget, og det vises masse linker nederst i innlegget. Kanskje du må kontakte bloglovin?

 4. Krissy

  November 12, 2014 at 3:57 pm

  Love the changes! They look beautiful

 5. Malene

  November 12, 2014 at 4:30 pm

  Jeg likte det nye designet! Litt utradisjonelt, og det er godt med litt forandring, så dette liker jeg =)

 6. Maria

  November 13, 2014 at 8:59 am

  Det ble jo sikkelig fint jo :-)

 7. November 13, 2014 at 10:04 pm

  Lekkert design! :) En ting jeg syntes du kanskje kan forbedre er at når man først har gått inn på et innlegg så kan man ikke trykke på headeren din eller home knappen for å komme tilbake på forsiden. Håper du får fikset det, så blir det helt supert :) Ha fortsatt en fin kveld. Klem.

 8. Ida

  November 13, 2014 at 11:16 pm

  Veldig fint design, men utrolig irriterende å skulle trykke seg inn på hvert innlegg heller enn å bare scrolle seg nedover når man er kommet på siden din… Bah.

Leave a Reply