Jeg innser jo nå at dette bildet kan være litt misvisende, men så synes jeg også det er så herlig å se tilbake på bilder med solskinn og varme. For min del er jo bloggen bare en utrolig gøy hobby som jeg holder på med etter jobb, men jeg skal love deg at nå som i har skrudd klokka og går mot mørkere tider – så er denne tiden litt av en utfordring når det kommer til bilder. Man drar på jobb når det er mørkt og kommer hjem igjen når det er mørkt. Akkurat det er litt kjipt, men som alle de tidligere årene, så skal jeg nok finne på noe lurt i år også!

Har det gått greit for dere å stille klokken? Med små barn kan et være litt av en utfordring, men i år har det gått helt smertefritt med Benjamin – bank i bordet! Selv merker jeg at jeg er fryyyktelig trøtt på morgenen!

//

I realize now that the picture might be a bit off topic in regards to the header, but I love looking at sunshine pictures. My blog is my prescious hobby, and I love working with it when I come home from work. But now that winter darkness is approaching, it can be a real challenge. Especially when it comes to taking pictures. Even though I have this super fancy blitz, I love natural light and nothing can compare to it. So – like previous years – I will probably figure something out this year as well! 

How has the transition to winter time been for you? It can sometimes be a challenge with small children in the house, but luckily it went really smooth with Benjamin this time. Me on the other hand – I’m suuper tired in the morning! 

 

Pin on PinterestShare on Tumblr
It's only fair to share...