» AND SO IT GOES…. | Monique Lund

AND SO IT GOES….


posted April 14, 2015 by Monique Lund

IMG_5248

IMG_5249

God morgen fine lesere! Og beklager så mye mitt uanmeldte opphold her på bloggen – formen er fortsatt varierende og de siste dagene har vært ekstra tunge. Når vi attpåtil er midt i flyttesjauen blir det ekstra mye og plutselig sier det hele bare stopp. I dag er det akkurat 100 dager igjen til termin og det feiret jeg med å henge over toalettskålen. Herlig! Så nå forsøker jeg å få i meg en varm kopp te og litt nøtteblanding. Jeg sier det bare – den blandingen der har hjulpet meg mye i dette svangerskapet!

Uansett – håper dere alle har hatt en nydelig helg og en fin start på uka så langt! Nå tenkte jeg å unne meg litt guilty pleasure ved å snurre siste episode av Keeping up with the Kardashians.

 

uff… Masse god bedring til deg! De 100 dagene går fort. Så du får nyte tiden! Jeg har bare 40 små dager igjen :O


Monica

Håper virkelig formen din blir bedre snart :) Jeg har vært heldig og var bare litt uggen de første mnd, og da var det samme nøtteblanding som reddet mang en dag på jobb og hjemme :) 105 dager igjen her – og SOM vi gleder oss til å møte denne lille gutten!! Lykke til videre med formen og ikke minst husjakten :) spennende tider :)

Klem Monica


Maria

Uff. Det er kjedelig å bli så dårlig. Håper de siste dagene blir greie :-)


Ida

Masse god bedring, Monique! Håper overskuddet kommet tilbake snart. Jeg har 11 dager igjen til termin, men dagane går så sinnsykt sent. Holder på å gå på veggene.


krist.in

Håper formen blir bedre snart!


Uff, det hørtes kjedelig ut! Håper uansett du får en fin uke:)


Hilde

hod bedring:) kan jeg spørre hvor set runde brette er fra? Finner bare sort og sement selg men har lyst på helg hvitt:)Monique Lund

Hilde: Det runde brettet er fra Åhléns – men det er i sement altså, tror bare det er lyset i bildet som får det til å se hvitt ut :) Stor klemSkriv en kommentar