» IMPRESSIVE PIECE OF WORK | Monique Lund

IMPRESSIVE PIECE OF WORK


posted November 1, 2014 by Monique Lund

IMG_4392

 

Jeg gikk forbi denne veggen for noen uker siden og jeg ble stående å se på det som føltes som en evighet. På en tomt med bygg som er revet, har denne veggen kommet opp, og i stedet for at det ser helt forlatt og forferdelig ut, er det noen som har påtatt seg den oppgaven å gi oss litt kunst i hverdagen. Så utrolig imponerende og inspirerende på en ellers grå dag!

//

I walked past this wall a couple of weeks ago and I stood there to admire it for what felt like an eternity. On a lot, where the buildings had been torn down, this wall was set up to cover up the mess and someone gave us this amazing street art, to bright up our every day life. So amazing and not to mention inspiring! 

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS