» A SYMBOL FOR FORTUNE | Monique Lund

A SYMBOL FOR FORTUNE


posted December 14, 2011 by Monique Lund

//ring “twosome”, smykke “8”, smykke “penzez de moy”, armbånd “carpe diem” og armbånd “peace” //

Jeg bare elsker de nye smykkene mine fra Efva Attling! Så utrolig fine, både alene – og som lag på lag. I dag ble antrekket enkelt – kun en hvit t-skjorte og blazer – så kommer smykkene og armbådende bedre frem.

Hvert eneste smykke har sin betydning; ringen heter twosome og symboliserer to sjeler som holder sammen, det korteste smykket heter pencez de moy og betyr tenk på meg, mens det lengste har et 8-tall printet på, som er et asiatisk symbol for lykke. Det øverste armbåndet har inskripsjonen Carpe Diem – grip dagen og det nederste har et peace tegn.

Efva Attling har smykker i alle prisklasser, men disse sølvsmykkene er blant de rimeligste. Og med tanke på at de er så klassiske og av god kvalitet – er det en liten investering i forhold til hvor mye glede man får av de i årene som kommer!

I really love my new pieces from Efva Attling. They are so nice – and they are just as lovely alone as they are together layered. Todays outfit is simple, and makes the jewellery the statementpieces. The wonderfult thing about Efva Attlings jewellery, is that it has a deeper meaning. For instance – the ring is called twosome, and is a symbol for two souls living as one.

Affiliatelinker

 

Luisa

De var kjempefine! Alle sammen :) Ha en fin dag ;)


Elise

Åh så fine. Liker at de er symbolske! Håper du får en fin dag søte :-)


Caroline

digger headeren din!


j

Kjempe fine :D


Johanna

Kjempe fine :D


Sigrid

Så nydelige de var! ;*


Erika

Herre min hatt så fin du var på dette bildet Monique! Sminken, smykkene, ALT! Tusen takk for en kjempefin blogg, ønsker deg all lykke fremover <3


Caroline in London

De var super lekre!


SÅ utrolig nydelige de var ! :)


Cecilie

Fine! Lite tips; når du linker, sørg for at linken åpnes i nytt vindu eller ny fane ;) Det hender man vil åpne linken og lese den senere, ETTER at man har lest lenger ned på bloggen din ;) Da holder du folk på bloggen din, sant :D ?


Lillesmurf – Kari

De var kjempe fine <3


Phoebe

så fine <3 elsker smykkene fra hjertedesign og snö of sweden. Har en del fra de.


Mona

Nydelige smykker, har mini peace og pencez de moi i sølvkjeder :) Kjøpte dem for et års tid siden og ser at prisene har gått en god del opp siden dengang! Jeg er veldig glad i dem og de er godt brukt.

Fine Bilder som alltid :)


Egwene

Jeg har sett litt på disse, de er så pene!


Kjærligheten overvinner alt! » Fab Fashion For Less

[…] armbånd på den ene armen er mer enn nok, og noen helt enkle øredobber. Da jeg så disse hos Monique Lund for en stund tilbake ble jeg helt betatt. Og med inskripsjonene “Pencez de moy”, som […]Skriv en kommentar