» Look how C.U.T.E! | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

Look how C.U.T.E!

J

Jammen, se så søt da! Jeg klarte absolutt ikke å gå forbi denne bittelille bodyen uten å la den bli med meg! Det er jo enda en god stund til den lille kommer til verden, men det er noe helt spesielt med den forventningsfulle tiden før og den har jeg all intensjon om å nyte […]

IMG_6941.JPG

Jammen, se så søt da! Jeg klarte absolutt ikke å gå forbi denne bittelille bodyen uten å la den bli med meg!

Det er jo enda en god stund til den lille kommer til verden, men det er noe helt spesielt med den forventningsfulle tiden før og den har jeg all intensjon om å nyte fullt ut. Jeg er sikkert litt smågærn, men har allerede begynt å planlegge både stelleveske og fødebagen. Neida. Okei da, bare litt…!

9 Comments

Add yours

 1. Hei! Gratulerer så mye med graviditeten. Har tenkt mye på pm du har vært gravid før du la ut første innlegg om det. Hadde selv sterk hyperemesis ved mine to svangerskap og har stor forståelse for hvordan du har det… jeg spiste nudler fordi det var ok å spy opp igjen, ALT kom jo i retur ila10 minutter i 6 mnd…
  Hadde du hyperemesis sist også?
  tenker på deg og ønsker deg lykke til i mnd som kommer. Gleder meg til å følge deg også i dette.
  Klem

 2. Såååå søt !! Hvilket merke er det ?

 3. Åhhh gratulerer så masse, mistenkte du var gravid for leeeenge siden ikke likt deg å være “syk” Hvordan går d med kvalmen har du fått medisin for dette? Jeg hadde selv mye kvalme i forrige svangerskap og har utsatt og bli gravid i frykt for å bli like dårlig på ny, sammen med angst for fødsel…. Har du noen tips å dele (medisiner osv) jeg fikk kun phenergan som jeg ikke syns virket så bra… Var du like kvalm i forrige svangerskap også, og har du lagt noen “planer om fødsel” husker jo du hadde en vanskelig fødsel sist, kansje planlagt KS denne gang? Uasnsett så stråler du som gravid og kjekt å se du overvant angsten og ble gravid igjen tross dine dårlige erfaringer sist:)

 4. Carina: heisann! Dette svagerskapet er helt motsatt fra sist jeg var gravid, så dette er helt nytt for meg! Sp koselig at du har lyst til å følge oss i denne tida – det blir jeg så glad for p høre! Frem til nå har det jo vært litt tungt til tider, men det kommer aldri til å overskygge den enorme takknemligheten jeg har for at jeg får oppleve den store reisen det er å gå gravid igjen <3

 5. Ida: ja, den var jo helt umulig å gå forbi – den er fra lindex :)

 6. Så søt body!

  Tror det heller er meg som er smågærn her..

  Jeg har bestemt meg for vogn, vognpose, seng.. Ja, you name it! Og jeg er ikke engang gravid! Babysyk much?? :)

 7. Hei Monique! Gratulerer så masse med graviditeten :-) Jeg er selv gravid i uke 25 og krysser fingrene for mange fine gravid innlegg fra deg i tiden fremover :-D Alle slags tips om alt fra stellevesker (m litt design ;) og gode kremer samt babyinnkjøp er supert!!

  Ha en fin tid fremover :):):)

 8. Marion: Hihi, jammen det er jo så gøy! :)

 9. Kristin: Gratulerer så mye med en liten skatt i magen kjære deg! <3 Håper formen er fin og at du nyter tiden! Innlegg om graviditet og utstyr kommer, så kjempekoselig at du har lyst til å lese mer om dette. Ha en nydelig mandag! <3

Leave a Reply


Blogglistenhits