» I owe me some ME-TIME! | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

I owe me some ME-TIME!

H

Hei fininger! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg hatt kan dere tro! På fredag hentet jeg og en stykk spent liten gutt Mommo (min mamma) på toget og vi har storkost oss sammen hele helga. Det er helt rørende å se den gjensynsgleden hos lillegutt, og hvor mye gøy de to har […]

IMG_3698

Hei fininger! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg hatt kan dere tro! På fredag hentet jeg og en stykk spent liten gutt Mommo (min mamma) på toget og vi har storkost oss sammen hele helga. Det er helt rørende å se den gjensynsgleden hos lillegutt, og hvor mye gøy de to har det sammen.  Og så skal jeg ikke gjemme under en stol at det å få sove noen ekstra timer på morgenen var helt F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Det betyr også at alt av instagram og internett har blitt helt nedprioritert i noen dager, men nå er jeg tilbake igjen i godt driv!

Nå er jeg forresten superlei av å gå med hår i tutt, så det skal jeg få en orden på i dag. Gleder meg som en unge – det er faktisk 15 uker siden sist – så det er sårt nødvendig! Denne uka blir faktisk en uke med litt selvpleie, og det synes jeg at jeg har fortjent nå! Tidligere har jeg vært så dårlig at jeg ikke har turt å planlegge noe, men nå begynner det å bli flere og flere gode dager og da tar jeg sjansen. Så håper jeg at litt selvpleie kan være med på å gjøre at jeg føler meg enda litt piggere!

Ha en nydelig mandag dere!

10 Comments

Add yours

 1. Maria

  January 26, 2015 at 12:02 pm

  Det bruker å hjelpe med litt selvpleie :-) Jeg måtte også på krisebesøk hos frisøren på fredag. Ha en fin uke :-)

 2. January 26, 2015 at 1:45 pm

  Go you!

 3. Jenni

  January 26, 2015 at 5:32 pm

  Klart du fortjener selvpleie:) kommer til å gjøre underverker

 4. Irene

  January 26, 2015 at 6:43 pm

  Du ser jo strålendes ut:) er kvalmen over? Hadde blitt så glad om du kunne delt litt info/hjelp mot kvalmen om du evt fikk noen medisiner mot d:)

 5. Monique Lund

  January 26, 2015 at 8:31 pm

  Irene: Heia! Kvalmen er dessverre ikke over enda, men den har blitt mye bedre i allefall. Jeg fikk Afipran mot kvalmen, men den har jeg nesten ikke brukt, da jeg ikke liker tanken på å ta medisiner. Forsøkte heller å finne ut hvilke matvarer og når på døgnet det funket for meg, i tillegg til å ta det helt med ro.

 6. Monique Lund

  January 26, 2015 at 8:31 pm

  Jenni: Ja, det kan jeg skrive under på at det gjorde! :) klem

 7. Monique Lund

  January 26, 2015 at 8:32 pm

  Emma: Knuseklem til deg <3

 8. Monique Lund

  January 26, 2015 at 8:32 pm

  Maria: Så herlig med frisørbesøk for deg også – det er så deilig!

 9. January 26, 2015 at 10:31 pm

  Jeg burde absolutt ha klippet håret mitt for 3/4 måneder siden! :) Blir gjort altfor sjeldent her i hus, hehe.

 10. Monique Lund

  January 27, 2015 at 10:29 am

  Cathrine Lyster: Ja, det blir jo sånn av og til, men du så deilig det er når man endelig finner tid! <3

Leave a Reply


Blogglistenhits