» The world’s smallest LAUNCH | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

The world’s smallest LAUNCH

S

Skrevet i samarbeid med Coca Cola Har du hørt om Reine før? Det hadde ikke jeg heller, vel ikke før jeg ble gjort oppmerksom på at Coca Cola nå lanserer sin store nyhet nettopp her i morgen. Tenk at et lite øysamfunn langt oppe i Lofoten skal få bli de første i Norge til å […]

Skrevet i samarbeid med Coca Colaoversiktsbilde-reine-lofoten

Har du hørt om Reine før? Det hadde ikke jeg heller, vel ikke før jeg ble gjort oppmerksom på at Coca Cola nå lanserer sin store nyhet nettopp her i morgen. Tenk at et lite øysamfunn langt oppe i Lofoten skal få bli de første i Norge til å smake Coca Cola Life! Det er så utrolig kult, ikke bare at et så vakkert sted blir mer kjent for resten av Norge og verden, men også at Coca Cola velger å gjøre lanseringen så innmari sjarmerende og spennende!

240115_CClife_Norway_launch

Befolkningen i Reine er de første som får smake den nye Coca Cola Life, som inneholder 35% mindre sukker ved at den er tilsatt Stevia. Den skal visstnok smake ganske likt en vanlig Cola – så vi andre får bare vente i spenning til uke 6 når den kommer i butikk! Siden jeg med jevne mellomrom har hatt skikkelig craving på glasscola, så skal jeg definitivt teste denne – et sunnere alternativ er aldri feil!

coca-cola-life-flag

1 Comment

Add yours

  1. Kamilla Haaland

    January 23, 2015 at 4:59 pm

    Endelig kommer den til Norge!! :)
    Reine er såå vakkert. Sett så uendelig mange lekre bilder derfra. Angrer på at jeg ikke besøkte Reine da jeg var i Lofoten i sommer…

Leave a Reply


Blogglistenhits