» WORKWEAR WEDNESDAY | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WORKWEAR WEDNESDAY

N

Nå som magen begynner å vokse så er disse jersey-kjolene virkelig å foretrekke. Behagelige, mye og masse plass! Jeg har allerede noen i klesskapet, men lurer på om ikke denne også må finne veien hjem. Kilehæler er også et hot tips, da de er mye stødigere enn vanlige hæler og derfor mye bedre å gå med […]

WW31

Nå som magen begynner å vokse så er disse jersey-kjolene virkelig å foretrekke. Behagelige, mye og masse plass! Jeg har allerede noen i klesskapet, men lurer på om ikke denne også må finne veien hjem. Kilehæler er også et hot tips, da de er mye stødigere enn vanlige hæler og derfor mye bedre å gå med for de som eventuelt har en liten en i magen. Og uansett er det gode sko å gå med en hel dag på jobben!

Dette antrekket skulle jeg kopiert på flekken!

// jakke – karen millen, sko – hm, skjerf – burberry, veske – chloé, kjole – hm //

5 Comments

Add yours

  1. Nydelig antrekk! vet du om disse skoene er på hm nå??

  2. Nydelig: de er på nettsiden nå, så går ut ifra det :)

  3. Flott inspirasjon :) Elsker trikot-kjoler på jobb – vips så var denne klikket hjem ;) Ønsker deg en fin-fin dag!

  4. Anbefaler asos sin “maternity” avdeling. De har utrolig mye fint! Ellos, Hm, og Mamalicious også :)

  5. Superelsk på kjolen! :-)

Leave a Reply


Blogglistenhits