» Let’s call it a COMEBACK | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

Let’s call it a COMEBACK

D

Da var det virkelig på tide å by på årets første antrekksbilder! Og det med knæsjfarget lepper! Sånn er det vel når man har følt seg som et troll i langt over tre måneder, da er det lov å dra på litt ekstra, eller hva? Jeg kjenner det skal bli superdeilig å få på seg […]

IMG_3662

IMG_3682

IMG_3669

IMG_3680

Da var det virkelig på tide å by på årets første antrekksbilder! Og det med knæsjfarget lepper! Sånn er det vel når man har følt seg som et troll i langt over tre måneder, da er det lov å dra på litt ekstra, eller hva?

Jeg kjenner det skal bli superdeilig å få på seg noe annet enn pyjamas og joggebukser fremover, alt sånn har blitt helt nedprioritert og igrunnen så har jeg følt meg litt deretter også. Derfor skal jeg unne meg litt egenpleie nå fremover, og det gleder jeg meg så innmari til!

// pumps – prada, bukse – zara, bluse – hm, kåpe – lindex, veske – mulberry //

8 Comments

Add yours

 1. Den kåpa der er bare så fin! Jeg har en liknende i mørkeblått fra HM, men skulle så gjerne hatt en lys vinterkåpe også… Jaja… Fin var du iallefall – som alltid :-)

 2. Du som har gått gravid før; har du noen tips til produkter å smøre seg med ift strekkmerker? Oljer/krever du kommer til å bruke igjen? Selv om det sies at det ikke hjelper stort vil man jo likevel gjøre en innsats;)

 3. Klassisk, stilig og strålende vakker!
  Fantastisk god smak!

 4. Anne Berit O: Du er vel snill du – tusen takk for så fine ord! Ha en nydelig kveld! :)

 5. …: Heisann du! Det kan jeg jo kanskje lage et eget innlegg om her på bloggen! Nå var jeg veldig heldig sist og fikk ikke en skramme, men liker jo å tro at det var fordi jeg passet litt ekstra godt på også :)

 6. Maria: Ja, den er kjempefin og jeg er så glad i den! Liiitt upraktisk farge, men pytt sann :)

 7. Nydelig du er! :)

  Elsker bildene dine på bloggen! Og liker stilen din :)

 8. Marion: Så utrolig fint sagt, kjære deg! You made my day! <3 Ha en finfin kveld! Stor klem

Leave a Reply


Blogglistenhits