» OUTFITS THROUGH | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

OUTFITS THROUGH THE YEAR

T

Tenk – det er siste dagen i 2014! Hvor har tiden blitt av? Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg gleder meg helt vilt til 2015 og alt det har å by på, så jeg blir ikke så veldig melankolsk når jeg ser tilbake. Men et lite tilbakeblikk på årets antrekk synes jeg er på […]

collage collage1

Tenk – det er siste dagen i 2014! Hvor har tiden blitt av? Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg gleder meg helt vilt til 2015 og alt det har å by på, så jeg blir ikke så veldig melankolsk når jeg ser tilbake. Men et lite tilbakeblikk på årets antrekk synes jeg er på sin plass – og har du en favoritt?

Godt nyttår fine lesere!

//

The last day in 2014 – how time flies! I have to admit I’m superexcited for 2015 to begin – this is going to be an amazing year – I just know it! But before we welcome 2015, I think it’s only fair to have a lookback on the outfits of 2014! Do you have a favorite? 

Happy new year dear readers! 

4 Comments

Add yours

 1. December 31, 2014 at 1:34 pm

  Stilen din er veldig inspirerende, Monique. Ha en kjempefin nyttårsdag! :)

 2. January 1, 2015 at 1:40 pm

  Hmm.. Min favoritt – den grå kjolen!

 3. January 5, 2015 at 5:36 am

  Nydelige antrekk, elsker stilen din. Så klassisk og enkel, likevel utolig inspirerende og kjempe stilfult! Min favoritt er den røde kjolen, den kledde du bare helt 100%, rett kjole til riktig anledning. Selv om hverdagsantrekkene dine ellers er helt supre:)

 4. Monique Lund

  January 5, 2015 at 11:03 am

  Benedicte: Ja, det er ikke så ofte jeg kler meg i knæsj-rød, men akkurat her skal jeg si meg enig i at det føltes helt riktig. Åh, som jeg savner Dubai nå – for en plass! Ha en super mandag! klem

Leave a Reply


Blogglistenhits