» WOOLEN LAYERS | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WOOLEN LAYERS

A

At ull er gull er ingen hemmelighet, og hvis man skal holde seg varm og fasjonabel i denne kulda gjelder det å kle seg lag på lag med varme plagg. Ullskjørt, ullgenser, ullundertøy og ullkåpe er mitt hemmelige våpen og funker som bare rakker’n! Og disse lange kåpene er uten tvil min beste investering denne […]

IMG_3168

At ull er gull er ingen hemmelighet, og hvis man skal holde seg varm og fasjonabel i denne kulda gjelder det å kle seg lag på lag med varme plagg. Ullskjørt, ullgenser, ullundertøy og ullkåpe er mitt hemmelige våpen og funker som bare rakker’n! Og disse lange kåpene er uten tvil min beste investering denne sesongen, for de holder en jo mye mer varm enn de kortere variantene jeg har!

I kveld er det for første gang på mange dager, bare en helt rolig kveld hjemme, med film og snadder. Det er kjempekoselig med familieselskap, men du så herlig det er når roen senker seg og man kan nyte en god film i armkroken til sin kjære også. I morgen skal vi derimot ta på oss finstasen og være sammen med gode venner – som jeg gleder meg til det!

Har dere hatt en fin jul så langt? Og kjenner dere at 2015 nærmer seg? Jeg gleder meg helt vilt og har supermange planer for året som jeg gleder meg til å kunne avsløre for dere!

//

Wool is a necessity to stay warm these winter days and you really need to layer it to stay both warm and fashionable. Woolen skirt, woolen knit, underwear in wool and a woolen coat is my secret weapon. And the long coat I’ve invested in this season is definitely worth the investment, as it keeps me so much warmer that the shorter ones I’ve got! 

Tonight is the first night in a long time that we’re just enjoying each others company, with movie night and some snacks. I love family dinners, but oh how nice it is to simply enjoy some alone time with my hubby. However, tomorrow we are heading over to our friends and I’m so looking forward to it! 

How has your holiday been? And do you fell 2015 approaching? I’m beyond excited for 2015 to start and I have so many plans, I can hardly wait to reveal them! 

// coat – lindex, skirt – sheinside, knit – zara, bag – philip lim //

Leave a Reply


Blogglistenhits