» The classics: HIGHWAIST SKIRT | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

The classics: HIGHWAIST SKIRT

&

  God morgen og god mandag til dere alle sammen! Håper dere har hatt en super helg – det har jeg, og faktisk så bestemte jeg meg for å legge bort alt av mobil og internett, så nå har jeg skikkelig abstinenser! Neida. Joda. Ok, litt da… Tenkte å begynne med en ny fast “spalte” […]

IMG_2735 copy

 

God morgen og god mandag til dere alle sammen! Håper dere har hatt en super helg – det har jeg, og faktisk så bestemte jeg meg for å legge bort alt av mobil og internett, så nå har jeg skikkelig abstinenser! Neida. Joda. Ok, litt da…

Tenkte å begynne med en ny fast “spalte” her på bloggen – The classics – som forhåpentligvis kan gi litt inspirasjon til hvordan man kan bruke de klassiske plaggene alle sier vi skal ha i skapet. Og først ut er highwaist skjørtet. Jeg elsker denne typen skjørt, og dette skjørtet jeg har på meg her, er faktisk en favoritt som jeg kjøpte i 2009! Så tro meg når jeg sier at basics og klassiske plagg er noe man har glede av i mange år fremover. Ikke var det særlig dyrt heller – kjøpt på Gina Tricot for under 200 kroner, så det er absolutt verdt å holde utkikk etter godbitene – også i kjedebutikkene!

Her er skjørtet brukt sammen med en klassisk lyseblå skjorte, og for min del et typisk antrekk jeg ville brukt på jobb. En annen kombinasjon jeg er veldig glad i, er higwaist skjørt sammen med pologenser, for en preppy look putter du genseren oppi skjørtet, og for en litt mer avslappet look kan den henge løst fra linningen. Skjørtet er også perfekt for festligheter, og en tynn bluse med et chunky smykke til piffer det hele opp. Alt i alt – et plagg man kan style på utrolig mange vis og få mange forskjellige antrekk!

IMG_2733 copy

 

Good morning and happy monday to you all! I hope you had an amazing weekend, I sure did – and I actually turned off both my phone and computer, so I got massive cravings today! Not. Ok, a little bit then… 

I’m thinking about starting a new “column” on the blog here – The Classics – what do you think about that? Hopefully this column will give you some inspiration on how to use those must-have classics we all talk about? First out, is the highwaist skirt. I love this kind of skirt, it gives you a great figure and it can go with everything. This one I’m wearing right here, is actually bought in 2009 and is a perfect example on how useful the perfect basic can be. It didn’t cost a fortune either, I got it for like under 200 kroner at Gina Tricot, so it really pays off to keep your eyes open and know what to look for! 

In this picture, I’ve paired the skirt with a classic blue fitted shirt, and is a typical office wear. Another combo I love and use regularly, is a highwaist skirt combined with a turtleneck sweater. Either tucked in for a preppy look, or partly tucked for a more casual look. A highwaist skirt is also perfect for parties and other events, simply add a delicate blouse and a chunky necklace or earrings, and you’re good to go! 

// coat – ganni, skirt – gina tricot, blouse – hm, bag – mulberry, heels – prada //

5 Comments

Add yours

 1. Maria

  December 15, 2014 at 11:27 am

  For et fin skjørt! :-) Og jakka er jo bare superherlig. Fine du! Nå begynner jeg å lengte skikkelig etter å begynne å jobbe slik at jeg kan kle meg litt sånn igjen. :-)

 2. Kristin R

  December 15, 2014 at 7:38 pm

  For en nydelig kåpe! Er det Ganni, og hvor har du kjøpt den?

 3. Monique Lund

  December 15, 2014 at 9:09 pm

  Kristin R: Ja, den er fra Ganni :) Jeg kjøpte den på nett, på Boozt.com ;)

 4. Monique Lund

  December 15, 2014 at 9:11 pm

  Maria: hihi, ja jobben er en fin unnskyldning til det :) Har du fått ny jobb?

 5. Sonja Durand

  December 28, 2014 at 11:36 am

  Elsker skjørtet, jeg elsker high-waist, gir meg litt midje:)
  Og fargen er perfekt. Hmm synd det er kjøpt for lenge siden, ellers hadde jeg kastet meg over det:)

Leave a Reply


Blogglistenhits