» WEAR THEM COLORS | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WEAR THEM COLORS

&

  Den siste tiden har jeg definitivt holdt meg til en mer nedtonet fargeskala, i mye større grad enn tidligere år. Hva det skyldes vet jeg ikke helt, kanskje er det alderen. Men så har jeg en ting for lyseblått og denne jakken går definitivt under “ingen regel uten unntak”. Og jeg trenger vel ikke […]

IMG_3027

IMG_3030

IMG_3040

 

Den siste tiden har jeg definitivt holdt meg til en mer nedtonet fargeskala, i mye større grad enn tidligere år. Hva det skyldes vet jeg ikke helt, kanskje er det alderen. Men så har jeg en ting for lyseblått og denne jakken går definitivt under “ingen regel uten unntak”. Og jeg trenger vel ikke si at jeg elsker den?

Og jammen meg fikk jeg ikke ønsket mitt oppfylt før jul også – i dag dalte det noen snøfnugg og det var mer enn nok til å få meg i skikkelig julestemning. At den har smeltet bort nå, trenger vi ikke snakke så mye om. Men at det er noe magisk med et første snøfallet – det er det ingen tvil om!

Hvordan går det med juleforberedelsene deres da? Alle syv slag i hus og juletreet allerede pyntet? Jeg lurer litt på om vi skal pynte treet allerede nå i helgen, selv om vi har hatt en tradisjon på å gjøre det lille julaften. Hva pleier dere å gjøre?

//

The last couple of years, I definitely have had the tendency of picking clothes from the more subtle area. But then again, I have this thing for light blue and this coat is definitely the definition of “no rule without an exception”. And do I have to say that I absolutely love it? 

What I also love, is that my wish came true before this Christmas as well – we got our first snow today and it got me right in the Christmas spirit. So magical! 

How are you’re preparations for Christmas holding up? Do you have all the presents ready and the tree decorated yet? Even though our tradition is to decorate the tree the night before the 24th, I’m thinking about decorating it this weekend. What is your tradition? 

//coat – IBEN, jeans – hm, heels – michael kors, bag – alexander wang, sunnies – céline//

4 Comments

Add yours

  1. Åh, nydelig farge <3 Perfekt til deg :)

    Jeg tenkte også å hente tre i helga, ta med mann og unge og hogge selv – så blir det en liten event ut av det :) Kjekt å ha treet oppe og pyntet en liten stund før jul synes jeg da, er jo førjulstiden som er kos :)

  2. Å det var så deilig med litt snø i morges! :-) Her er ingen slag ferdige til tross for at jeg er hjemmeværende, men det blir pepperkake og kakemann baking på fredag, så skal jeg prøve å få hevet en krydderkake i ovnen i morgen. Det får holde :-)

    Jakka var forresten veldig fin. :-)

  3. Elizabeth: Ja, det er så koselig – så får man nyte synet litt lenger før det skal bort igjen. Så utrolig koselig å gå på selvhogst – det er jul det! <3

  4. Maria: Hihi, ingen slag i hus her heller. Men det viktigste er jo å kose oss sammen, og det har vi vært flinke på ;)

Leave a Reply


Blogglistenhits