» WINTER WHITES | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WINTER WHITES

&

  Jeg lengter etter snø og vinterlandskap, og det ser ikke ut til at det kommer med det første. Det begynner å bli fryktelig mørkt for tiden, så jeg skal innrømme disse bildene ble tatt for noen uker siden da dagslyset fortsatt var der da jeg kom hjem fra jobb. Det hadde vært så deilig […]

IMG_2697

IMG_2692

IMG_2680

 

Jeg lengter etter snø og vinterlandskap, og det ser ikke ut til at det kommer med det første. Det begynner å bli fryktelig mørkt for tiden, så jeg skal innrømme disse bildene ble tatt for noen uker siden da dagslyset fortsatt var der da jeg kom hjem fra jobb. Det hadde vært så deilig med litt snø som kunne lyse opp – og ikke bare det – men også gi julestemningen et skikkelig puff – eller hva? Det blir liksom ikke det helt samme å høre på julemusikk og regnet plasker utenfor.

Så inspirert av lengselen etter snøen, byr jeg på dette lyse antrekket i dag, og jeg bare elsker denne kombinasjonen. Forskjellige nyanser av hvitt og beige er kjempelekkert sammen og noe jeg absolutt burde bli flinkere til å bruke sammen!

//

I’m longing for a white Christmas, but it doesn’t seem to be happening anytime soon. It’s getting darker and darker outside, so I’ll admit these pictures were taken some time ago, when it still was daylight when I got home from work. Wouldn’t it be nice with some white crispy snow to lighten it all up a bit? And to give that extra Christmas spirit?

Being inspired by the snow, I offer you this light outfit today. I just love the combination of different shades of whites, and I should definitely use it more often! 

// coat – lindex, trouser – mango, knit – hm, heels – jimmy choo //

Leave a Reply


Blogglistenhits