» WORKWEAR wednesday | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WORKWEAR wednesday

&

    Det er ikke alltid det trenger å være så komplisert – en bukse, en genser, en kåpe og voilà! Selv er jeg veldig glad i pologensere, sikkert ikke så rart siden jeg er sånn en frysepinne – men jeg synes faktisk at de også gir litt ekstra lengde, ettersom de ikke har en […]

 

ww28

 

Det er ikke alltid det trenger å være så komplisert – en bukse, en genser, en kåpe og voilà! Selv er jeg veldig glad i pologensere, sikkert ikke så rart siden jeg er sånn en frysepinne – men jeg synes faktisk at de også gir litt ekstra lengde, ettersom de ikke har en markert kant øverst slik andre gensere har. Jeg hadde stylet denne ved å ta den oppi buksen, noe som også kan gi inntrykk av en mindre midje. Til slike bukser som går til anklene synes jeg det er finest med spisse pumps, og selv om det begynner å bli kaldt nå, så kan du ta med deg skoene i veska. Så får også føttene dine litt luft, for det er sjeldent behagelig å gå med for varme sko inne.

//

It doesn’t have to be complicated – a trouser, a jumper and a coat – and voilà! I myself love the polo jumper, probably since I have the tendency to freeze easily, but I also find them to add some extra length. I would style this outfit by tucking the jumper under the trouser, and this will also add the impression of a smaller waist. For trousers in ankle length, I prefer using pointed heels. Just bring the shoes in your bag and wear warm shoes while outside. Besides – your feet will love it as they will get very warm if you’re using the same shoes outside as inside the office! 

// jumper – filippa k, trouser and coat – hm, heels – kurt geiger, bag – chloè //

2 Comments

Add yours

  1. Anne Ingvild

    December 3, 2014 at 3:51 pm

    Takk for flott inspirasjon – nok en gang! :)

  2. Stine

    December 7, 2014 at 10:19 pm

    Hei! Har du noen tips til sko med hel til typ slike jobbantrekk som det over, som er komfortable? Skal begynne i kontorjobb, men alle de pene skoene jeg har er ikke komfortable nok til en hel arbeidsdag! Kanskje du har noen favoritter

Leave a Reply


Blogglistenhits