» WORKWEAR WEDNESDAY | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

WORKWEAR WEDNESDAY

N

Nei jeg har ikke glemt det, men etter gårsdagens store avsløring, skal jeg innrømme at det eneste som surrer i hodet om dagen er denne lille skatten og familien. Men – arbeidsantrekk må man ha, og siden det allerede har rukket å bli onsdag, er det på tide igjen med en aldri så liten kollage! […]

Untitled-1

Nei jeg har ikke glemt det, men etter gårsdagens store avsløring, skal jeg innrømme at det eneste som surrer i hodet om dagen er denne lille skatten og familien. Men – arbeidsantrekk må man ha, og siden det allerede har rukket å bli onsdag, er det på tide igjen med en aldri så liten kollage!

Den siste tiden har jeg ikke vært så flink til å bruke jeans, rett og slett fordi jeg føler sorte bukser eller dressbukser kler meg bedre. Men nå har jeg funnet en som sitter fint og som har plass til en voksende mage, og derfor ble jeansen med i kollagen i dag. For selv om den er litt hverdagslig, så kan den dresses både opp og ned. Og vi vet alle at med de riktige skoene, kan man komme langt!

//

No I haven’t forgot it, but after yesterdays revelation, I have to admit my mind is all about baby and family these days. But – everyday life has started now, and since it’s already wednesday – well – you know what’s coming! 

I haven’t been good at wearing jeans lately, simply because I feel that black jeans or trousers fits me better. But now I found the perfect jeans and therefore a jeans is featured in todays workwear wednesday! Even though it might come across as a bit casual, a jeans can be dressed both up and down, and we all know what the perfect heels will do for you! 

// blouse, jeans and blazer – hm, heels – camilla pihl by bianco, bag and bracelet – saint laurent //

6 Comments

Add yours

  1. Kjempeflotte klær :) Må bare spør, bruker du vanlige jeans. eller har du funnet gravid/mammajeans som ser bra ut ? :)

  2. Rebekka: Jeg har begynt å bruke mammabukser – det er jo så deilig! Selv er jeg veldig fornøyd med mammajeansene til hm og har flere modeller! :)

  3. Enkelt og pent jobb antrekk! :)

  4. Åhh! Fantastisk fint og enkelt antrekk

  5. oi.. Tror kommentaren min ble litt forkortet…
    Gratulerer så mye med graviditeten! :) Må forøvrig tipse om jeans med lavt liv fra Gina Tricot. (Modellen heter Alex) De er myke og med masse stretch og er helt perfekte for gravide og man slipper det båndet som går over magen. Jeg er veldig høygravid nå og kan fremdeles bruke de

  6. Ingrid: oi, tusen takk for supert tips! De skal jeg sjekke ut med en gang!

Leave a Reply


Blogglistenhits