IMG_2641

IMG_2643

Jeg vet – det er enda en liten stund til jul, men halve gleden er jo selve forberedelsene, eller hur? Og i år har jeg planer om å lage skikkelig stemning i heimen, ettersom fjoråret ikke ble like “julete” i nyinnflyttet hus med minimalt av møbler…

Jeg så noen nydelige julekuler som Frida Fahrmann laget for mange år siden, og idéen har hengt ved meg siden. Tanken på å lage helt spesielle julekuler resulterte i disse glasskulene, fylt med sorte fjær og med sort skinnsnor til å henge den opp med. Så har du lyst på noen helt spesielle julekuler, så trenger du bare noen klare glasskuler (fås hos feks panduro), snor og det du måtte ønske å fylle de med. Det kan være glitter, perler, du kan dyppe de i kobbermaling eller tavlemaling og skrive på en helt spesiell beskjed… ja, det er kun fantasien som setter grenser!

//

I know – it’s still some time left before it’s Christmas, bud preparing for it is half of the joy – right? And this year my hopes are to make the best atmosphere in our house, as it didn’t turn out that “christmasy” last year, when we just had moved in and had hardly any furnitures…

These baubles are so easy to make, and only imagination limits what you can do with them. Fill them with feathers, glitter, pearls, pictures, dip them in paint, write a special note on them… anything!

Pin on PinterestShare on Tumblr
It's only fair to share...