» WORKING MOM | Monique Lund

WORKING MOM


posted June 13, 2014 by Monique Lund

Monique Lund fashion inspo inspiration outfit marc jacobs dress blonde blondine makeup blogger jewelry earrings bling

 

Endelig fredag! Jeg sier endelig, for noen uker er litt tøffere enn andre og denne uken er en av dem. Lite søvn, mye jobb, litt stress og lite tid sammen med de som virkelig betyr noe. Sånn er det jo bare av og til og jeg gjør så godt jeg kan, så det ikke skal ta helt overhånd. Jeg skal ikke lyve, det er vanskelig innimellom å kombinere full jobb med småbarnslivet og alt annet man også har lyst til å gjøre. Noen ganger er man så sliten at det siste man har lyst til å gjøre, er å stå opp og kle seg. Eller gå og trene etter en lang dag på jobb, når lillegutt endelig er i seng. Å være mamma og “karrierekvinne” fører med seg noen utfordringer man ikke helt har tenkt på før man fikk barn. Jeg har selv følt på følelsen av å ikke strekke helt til, både på jobb og hjemme, og det kan være veldig sårt og veldig vanskelig.  Det er uansett aldri tvil om hva som er høyeste prioritet, og ting som man før ville tenkt var kjipt å velge bort, er slett ikke vanskelig å la gå i det hele tatt.

Og det er lite som er så kjærkomment og gledelig som når fredagen er her, både hos små og store! Friske blomster og god mat skal kjøpes inn, og jeg gleder meg til den gode fredagskosen. Er det bare meg, eller er det noe helt spesielt med fredager?

//

Finally friday! I’m saying finally, because some weeks are tougher than others, and this is one of them. Little sleep, loads of work to do, a hint of stress and too little time with my loved ones. As long as it comes in small portions, that’s ok by me. I’m not going to lie – it is hard sometimes, being a mom and working full time. Sometimes you get so tired, the last thing you want to do, is to get dressed and go out. Or go to the gym after saying good night to your child. Being a working mom can be a bit of a challenge, and I sometimes get the feeling of not being good enough, both at work and at home, and I’ll admit that it hurts a bit. But my priorities has never changed, nor will it either. The most important thing is obvious, and not being able to attend all the fun stuff doesn’t matter anymore. Because my love ones matter more. 

So I welcome thee, Friday! Fresh flowers and good, healthy food is on the to do list, along with loads quality time with my family. Is it just me, or is it something special about Fridays? 

Anne Ingvild

Vakker mamma! Husk å ta vare på deg selv, ikke tenk at alt skal være perfekt hele tiden. En god venninne av meg, som antisupermamma. Anbefaler deg å lese. Det handler bl.a. om å senke kravene litt noen ganger. God helg med dine fine gutter!


Ane

Jeg spør igjen, hehe, hvor er ørepynten fra? Akkurat min smak;) God helg!


Monique Lund

Ane: Hehe, det må du jo bare :) De er fra Cubus, kjøpte dem i høst :)


Monique Lund

Anne ingvild: Tusen takk for det kjære deg! Etter man har blitt mamma har kravene absolutt blitt senket, og det er deilig. Samtidig så krymper tiden sammen med familien og det er den tidsklemma der som er det jeg kjenner mest på. Da skal det smake godt med rolig helg hjemme med guttene mine! <3 God helg til deg og dine også!


Maria

Åh så enig…! Jeg har sååå ambivalente følelser mot det å starte i jobb igjen. På den ene siden skal det bli godt – på den andre siden blir det en stor overgang å skulle bare se guttungen et par timer til dagen før han legger seg, i motsetning til døgnet rundt… Det tror jeg kommer til å bli fryktelig sårt, men sikkert igså bare en vanesak :-)


Monique Lund

Maria: Det har jeg stor forståelse for Maria! Ingen tvil om at barne har godt av det sosiale i barnehagen og utvikler seg enormt på det. Men det er jo en balansegang og det kjenner man litt på. Så er det godt å komme seg på jobb etter lenger tid hjemme, jeg synes det var herlig å bruke hodet på en annen måte igjen. Kan man si som Ole Brumm – ja takk, begge deler? ;)


Ida

Aah fredag!! God helg fine, flinke deg :)


astrid

Flott innlegg! Interessant å lese, også for oss uten barn. Må innrømme at jeg har tenk på hvordan det skal gåbden dagen det er min tur. Og da er det så fint å få høre en ærlig forklaring – javdetver travelt, men det er verd det :) vil forresten og takke deg for at du svarer personlig på kommentarer! Tenker ofte at bloggere ikke merker en kommentar fra eller til, men hervføler jeg at du oppriktig setter pris på det :) håper du får en herlig helg med guttene dine :)


Maria

Kjenner meg veldig igjen i dette innlegget.
Det er ikke alltid like lett å være mamma og ha en krevende karriere. Jeg hadde også en krevende stilling i et hektisk oljefirma, en mann som reiser mye i sin jobb, og nå en 17 måneder gammel gutt. Det ble altfor slitsomt å få alt til å strekke til, var konstant på etterskudd både hjemme og på jobb. Den dårlige samvittigheten gnagde konstant, så valgte å trekke meg litt tilbake i firmaet, og jobber nå bak i kulissene, og sitter ikke i front med masse forventninger og press lengre.
Det har fungert veldig bra, og selv om jeg savner prosjektlivet, så får man aldri tiden med små barn tilbake, mens jobben kan man alltids gå tilbake til.
Ta vare på deg selv, ingenting er viktigere enn deg og dine!Skriv en kommentar