» WHY SO QUIET? | Monique Lund

WHY SO QUIET?


posted June 11, 2014 by Monique Lund

michael kors klokke watch iphone mulberry tillie bag black and white Monique Lund fashion blogger inspiration inspo

Etter å ha blogget i x antall år, er det fort gjort å havne litt i den samme gamle tralten, og nå er jeg litt redd for akkurat det har skjedd. I allefall å dømme på tilbakemeldingene deres. Jeg vet dere er her, men det er også så utrolig gøy når dere også legger igjen noen ord før visitten er over! Så – da synes jeg det er på tide å røske opp litt i denne bloggingen – og gi meg litt tilbakemeldinger på hva dere liker å lese og vil se mer av her på bloggen! Noe spesielt du savner eller ikke liker? Nå har du sjansen til å si det som det er!

//

I have blogged for so many years now, and right now I’m afraid I’m doing something not so good, as I think I’ve started to repeat myself. Or at least I think so, as you have become a bit more quiet, and to be frank – I miss your voices! So it’s time to shake it up a bit, and I want to get your feedback on what you want to read more about on this blog. Anything in particular you miss, or that you like or dislikes? Now’s your chance to come clean!

Nina

Må innrømme det at jeg klikker meg innom bloggen flere ganger daglig, men er utrolig dårlig på å legge igjen kommentarer. Skjerpings fra denne kanten ;)
Kanskje det hadde vært litt gøy med flere mat/bake oppskrifter? Eller kanskje litt sminketips? Synes i grunn dette er en herlig “ren” blogg, så jeg liker den som den allerede er :)


Monique Lund

Nina: Så utrolig gøy å høre at du er innom her hver dag, og opptil flere ganger også! Det varmer så utrolig! Og ønskene dine er notert – har allerede planlagt en fin liten sak i begynnelsen av neste uke jeg tror du kommer til å like! :) stor klem


Anette

Hei! Jeg elsker antrekkspostene og når du inspirerer med trening og sunn mat :-) og siden jeg er i flyttemodus liker jeg veldig godt når du viser små glimt fra huset ditt! Jeg elsker både bloggen og IG-profilen din, du virker som en skjønn og dreven jente! :-)


Anne

Eg er så glad i bloggen din, då den er lettbeint, har mange fine bilete av klær, mat og trening, og gir den lille dytten for at ein skal spise litt sunnare og bevege seg litt. Jobber som avdelingsleiar i eit oljefirma, og synes det er så inspirerande å sjå korleis du vel å løyse den akk så traurige kontor-kleskoden. Er så fort at det berre vert svart penalskjørt og dressjakke og rett hår. Ja takk til meir kle- og hårinspo :) Og ja, eg er innom bloggen minst ein gong kvar dag. Ha ein finfin onsdag :)


Elin

Det som gjorde att jag började läsa din blogg var dina outfits, gillade allra bäst när du tog bilderna inomhus, som här
https://moniquelund.com/2013/05/04/almost-at-the-finishline/

det blir på ett annat sätt än om du gör det ute, med skor och jacka. bilderna blir liksom behagligare att se på inomhus. :)


hansfru

Jeg har fulgt bloggen din såå lenge og synes du har gått over i en veldig upersonlig fase nå. Jeg skjønner at det ikke er så lett å blogge like personlig nå mtp jobben osv. Og kanskje du ikke en gang ønsker å være like personlig men jeg synes iallefall det var litt mer interessant å lese før:)


Karoline

Jeg syntes antrekkene dine er utrolig freshe! Det stilige huset deres! Ja takk, mer av begge deler! Også håper jeg er alt er fint med dere, og god bedring med foten!

Hilsen Karoline


Hanne

Enig med hansfru over her, legger også godt merke til den upersonlige fasen. Skulle likt å se at innleggene dine besto av mer tekst, det lille som står blir “kjedelig” fordi jeg ikke blir mett, og da ser jeg faktisk heller bare på bildene og skipper de ordene du har skrevet.


astrid

Du gjør en fantastisk jobb led bloggen :) innom daglig! Jeg sier ja takk til litt mer interiør og mat, men synes i bunn og grunn det er fint som det er! Flott med mix av jobbklær (særlig flottsiden vi er i samme bransje :) ), trening, mat, mote og livsglede! Du gjør en fantasisk innsats med å sjonglere jobb, blogg, familie og trening. Takk fornat du inspirerer i en travel hverdag! Stor klem :)


Anna

Det har blitt upersonlig, kjedelige innlegg, og du gir lite av deg selv. Hvorfor blogger du? Spør deg selv dette spørsmålet, og husk at du er den som skal “kjøpe til deg” lesere, ikke lesere som skal være trofaste. Det er et overfylt marked av fantastise bloggere som legger sjela si i dette.


Be

Liker bloggen din veldig godt, både trening, interiør og antrekksbilder/tips. Workwear Wednesday er kjempebra, kanskje du har flere slike tipsposter til andre anledninger på lur? En ting jeg savner er at jeg ikke kan finne noe sted hvor klærne er fra, kanskje det kunne vært under bildene (gjelder WW) :) Du er topp, inspirerende til tusen!


Christine

Gjerne mer personlige innlegg, som flere skriver ovenfor her!! :) savner det lille hyggelige ” monique” preget, som jeg gjenkjente tidligere. På en måte “jordnær fashionista” :) liker at du skriver om hverdagsliv, trening, outfits som funker i hverdagen. Vis gjerne mer av interiøret i det lekre huset deres :)


Linn

You know how I feel – I dig you… Men, jeg skulle også gjerne sett mer Monique. Rett og slett fordi du virker som ei herlig jente med bein i nesa og så mange fine sider. Det går faktisk ann å se ut som Vendela Kirsebom, samtidig som man tar utdanning som ingeniør. Og at det går ann å like mote og sminke, samtidig som man er opptatt av helse og verdensproblem. Du er liksom sånn som man liker at vennene ens er, og jeg håper egentlig bare at du viser mer av deg selv. Ikke at du må være privat (syns du holder en fin balanse der), men f.eks en spalte der du tar opp noe du er opptatt av (hva som helst, egentlig) og skriver litt om det hadde vært koselig. Og såklart så liker kokkeguri når du inspirerer leserne dine til å lage hjemmelaget mat – da blir hele meg bare glad :D


Caroline

I’m still here :) Klikker meg innom bloggen din flere ganger daglig og liker den akkurat som den er – en perfekt blanding av mote, antrekk, skjønnhet, interiør og mat. Bloggen din er delikat og av god kvalitet og jeg elsker bildene du tar :)


B

Gjerne mer interiør og antrekksbilder. Vil gjerne også se mer av huset deres. Liker bloggen din kjempegodt:-)


Kari FM

Jeg synes du har en inspirerende klesstil, så gjerne mer otfitinnlegg og kollager der du setter sammen antrekk. Jeg liker også oppskriftene dine og interiørinnlegg.


Monique Lund

Anette: Tusen takk for så hyggelige ord kjære deg! Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å dele bilder fra huset, har skjønt det er noe mange av dere ønsker dere! :) Og du – masse lykke til med flyttingen! klem


Monique Lund

Anne: Kjære deg – så utrolig gøy å høre at du blir inspirert til jobbantrekk her på bloggen! Jeg har selv synes det er litt vaskelig akkurat det der, så gøy å høre at du liker det! :) Ha en nydelig torsdag!


Monique Lund

Elin: Huset vi bor i nå er jo litt annerledes, og kanskje byr på litt utfordringer i forhold til å ta bilder inne – men jeg skal absolutt se om jeg ikke kan få til noe her altså! ;) stor klem


Monique Lund

Hansfru: Hei, og takk for fin tilbakemelding – det er klart jeg ønsker å være personlig her på bloggen, og særlig fordi jeg har lyst til å ha god kontakt med dere! Så takk for en liten påminnelse – det skal helt klart bli bedre fra denne kanten ;)


Monique Lund

Karoline: Tusen takk for det – foten er på bedringens vei, men skulle jo gjerne sett at det gikk litt raskere! Og takk for fine ord – så utrolig koselig at du la igjen dine meninger, det betyr veldig mye! Ha en deilig torsdag!


Monique Lund

Hanne: Ser flere av dere ønsker litt mer tekster og personlige innlegg, og det skal jeg ta til meg og gjøre noe med! <3 takk for tilbakemeldingen – det betyr utrolig mye for meg – og bloggen! ;)


Monique Lund

Astrid: Guri, så gøy å høre at du er innom her hver dag kjære deg! Og litt mer interiør og mat er notert, så skal vi se om det ikke blir en bedring også her ;) Ha en fantastisk dag! stor klem tilbake :D


Monique Lund

Anna: Kjære deg – tro meg – jeg legger virkelig sjelen i dette, og bruker veldig mye tid på bloggen, særlig med tanke på hvor liten tid som faktisk er igjen etter en travel dag på jobb, familie, trening og så videre. Som alt annet blir det faser, og nå ble det litt lite personlig en god stund. Takket være dere og de gode tilbakemeldingene deres, så blir jeg påminnet om at det også må være litt plass til personlige innlegg, blant alle klærne og sminken og treningspratet ;) Ha en deilig dag! klem :)


Monique Lund

Be: oi, ja, kanskje noen flere tipsposter til andre anledninger er på sin plass? Det er i allefall notert ned, så du skal ikke se bort ifra at det kommer noe i nærmeste fremtid! Tusen takk for gode tips og tilbakemeldinger! Og jeg SKAL bli flinkere til å skrive hvor tingene i disse postene er ifra! ;) stor klem


Monique Lund

Christine: Jeg må smile – for en fin tilbakemelding! Ingen problem å bli mer personlig når det er slik dere ser på det! <3


Monique Lund

Linn: Gode fine deg – du har alltid så gode ord på lur og jeg smiler like godt hver gang! You make my day, vet du det?


Monique Lund

Caroline: Oi, flere ganger daglig? Så utrolig gøy å høre – jeg blir så innmari glad når jeg hører at dere finner bloggen inspirerende! Og dere skal vite en ting – dere inspirerer meg også!


Monique Lund

B: Notert og coming up ;) Tusen takk for at du stikker innom her og ikke minst legger igjen så fine tilbakemeldinger! <3 ha en nydelig torsdag – og stor klem til deg!


Monique Lund

Kari FM: kjære deg – tusen tusen takk for så fine ord! Både oppskrifter og interiør innlegg har vært ønsket, så jeg skal helt klart bli flinkere på det! :) Ha en flott dag kjære deg! <3


Elizabeth

Jeg er også innom daglig, og elsker bloggen din, flotte bilder, og digger at det ikke er overfylt med tekst og 3 innlegg til dagen, slik at man omtrent må sette av en halvtime for å komme gjennom alt… Vil også gjerne se mer hus og interiør, og ikke bare “sneak peaks” ;) Gjerne tips om butikker du handler i (interiør, klær mm) og frisør, hudpleie osv.


Trine

Hei! Liker bloggen din kjempegodt. Slik de andre nevner også, så er den utrolig ren og fri for vas. Flott med enkle korte innlegg når bildene i seg selv er en fryd for øyet! Trenger tips til å legge øyenskygge, så gjerne et innlegg om det. Hehe. Heier på deg! :-)


Silje

Jeg er innom denne nydelige bloggen din hver eneste dag, Monique :) Bloggen er delikat og ren, men grunnen til at jeg er her er fordi jeg vil ha/se mer av deg! Jeg lurer på hvordan man kan bli så pen, ha den kroppen, være frisk, smart, alltid ha hodet på plass mtp. kroppspress, få tid til å trene, jobbe, barn, familie. Puuh, du er virkelig en hardtarbeidende kvinne! Så TAKK for alt du har delt til nå, jeg skal fortsette å følge med ;) Gleder meg til litt mer personlige innlegg.


Avin

Du er en av veldig få bloggene som jeg følger fastboende tittet innom hver dag. Elsker alt på bloggen din mg. Spesielt at det ikke er bare om mote men også andre ting, det er flott med ventilasjon og på denne måten skaper du en uniknig interessant blogg. Du et både motiverende og inspirerende. En god for bilde for en som ble mor første gang for 9 mnd siden og Simon kariaren og det å kombinere alt det man vil oppnå med å være småbarnsmor, du ser ut til å klare det fint og det gir oss andre litt håp:) jeg liker godt den rene utsende bloggen din har. Denne bloggen er en liten tidspunkt i hverdagen når jeg endelig får tid til å sette av noen minutter til Avin tid og kose meg i det stole :) så tusen takk til flotte deg❤️


Sara Katrin

Ja, jeg må si meg enig i flere av de som har kommentert her allerede. Jeg har fulgt deg i en lang stund, og syntes virkelig at bloggen var mer spennende å kikke innom for både ett og to år siden. Men nå i det siste har det gått litt nedover, syns jeg. Innleggene er usedvanlig korte, og så er det bare ett eller to bilder som blir lagt ut i slengen. Etter min smak og mening, blir det kanskje litt for lite. Føler jeg ikke får noe særlig av Moniques liv lengre. Det blir stadig vekk mer av overfladiske og mindre av det personlige.

Så mitt ønske er flere bilder, litt lengre innlegg og gjerne innlegg som er litt personlig enn klær og trening.

Ønsker i detaljer:

- Flere videoblogger (hvor blir det av disse?)
- Fototips (driver jo med foto sjøl)
- Personlige innlegg om bestemte temaer som er viktig å ta opp. (arbeid, utdannelse, selvtillit, livet som småbarnsmor etc)
- Inspirasjonsinnlegg fra bryllupet ditt. (Sikkert mange som skal gifte seg denne sommeren, og trenger litt tips til både kaker, dekor, fotograf og alt annet som går innenfor kategorien “bryllup”)

Forventer absolutt ikke at du skal oppfylle alle disse ønskene. Skjønner at tiden kan bli for knapp med både familie og jobb ved siden av, men som sagt så savner jeg litt flere innblikk fra hverdagen din og livet ditt generelt.

Til slutt så må jeg jo bare si at du er og virker som ei nydelig og herlig jente, med beina på jorda. Ønsker deg alt vel, og syns du er flink i det du driver med :)

PS: Gaven din sendes neste uke :) Håper du liker den :)


Jeg kunne gjerne tenkt meg mer interiør! Det er jo så tydelig at du virkelig har et nydelig hjem, men synes jeg ser alt for lite av det:)
Ønsker meg også gjerne mer personlige innlegg om ting som bryllupet og småbarnstilværelsen :)


Sofie

Dear Monique,

I stop by almost every day to see if there’s a new post. I really like your blog because your style of clothes and interior is similar to mine. So I just hope you keep on blogging (in English)! You’re doing great! Keep on posting pictures of your outfits because they are inspiring to me!
Love,
Sofie
The Netherlands


Monique Lund

Sofie: Hi sweetie, and many thanks for those kind and heartwarming words! Means so much to me! I will of course keep on blogging in _English, as I have many readers outside of Norway, and I’m always thrilled when getting feedback from you too! Outfitpictures will keep on coming, and I hope to hear from you again some time soon! Lots of love -Monique-


Anna

Jeg liker bloggen veldig godt og har fulgt deg siden starten <3 Jeg liker den som den er! Outfits, hverdagsliv, interiør ++ Fine, inspirerende bilder og akuratt passe med tekst :-)Skriv en kommentar