» IN MY PYJAMA | Monique Lund

IN MY PYJAMA


posted August 8, 2012 by Monique Lund

Denne buksa, eller skal jeg kanskje si pyjamasbuksa, har jeg lenge kikket på. Hatt såå lyst på den, men vært såå usikker. Her forleden lot jeg det bare stå til og den ble min – heldigvis. Kanskje en smule lang for meg, men med et par killerpumps til, kan man fort trylle til seg lange ben. Men denne buksa burde strengt tatt komme med en liten advarsel – den er nemlig litt skummel sammen med hæler siden den er så vid. Det fikk nemlig jeg (og kneet mitt) erfare!

Nå er det på tide med en liten touch up, før jeg hiver i meg noe mat og er klar for kveldens headlinere på catwalken!

I’ve been looking at these pants, or should I say pj’s, for a long time. Maybe a bit too long for me, but paired with killer heels, you suddenly get these long legs you’ve always wanted. But they should definitely come with a warning – they’re pretty pretty dangerous worn with heels, as they’re so wide at the ancle. I sure (and my knee too) got a lesson learned the hard way…!

Time for a little touch up before I get something to eat, and then I’m ready for tonights headliners on the catwalk! 

Åshild

Nydelig!


elisejb

Wow!


linda-mari

Du ser helt fantastisk ut, kjære deg!


Marianne-Fra Norge til New York

Jeg elsker buksa; den ser stilig og behagelig ut på samme tid:-)


Renate

Den var råkul!


eva wigert

Nå trodde jeg nesten det var Sandra fra 5 inch and up;) Du ser såå bra ut Monique!


Monique Lund

Tusen takk vakre – du er så god! 


Luisa

Du ser fab ut med den farlige buksa! :D


Cathrine

Kjempe kul bukse, hvor har du kjøpt den? vet du hvor en evt kan få kjøpt lik???


Monique Lund

Den er fra Zara – de har den inne nå :)


» WORKWEAR WEDNESDAY | Monique Lund

[...] på jobb, ville jeg stylet dem med pumps. Det spørs om den er like farlig som en annen bukse jeg hadde siden den er så vid, emn pytt sann. Hva man ikke gjør for [...]Skriv en kommentar