» THE GENIOUS THINGY | Monique Lund

THE GENIOUS THINGY


posted March 20, 2015 by Monique Lund

IMG_4955

Altså – dere har sikkert sett denne dingsen før, men i dag fikk jeg på nytt oppleve hvor genial den er! Jakka ble jo som ny og en god ting kan absolutt ikke deles for ofte! Nuppefjerner! Nupper er så irriterende og får plagg til å se veldig slitte ut og mange tror kanskje at plagget er utgått på dato.

Du må passe deg litt når du bruker den, for den har en lei tendens til å være litt vel glups og er du riktig uheldig, kan du risikere å få hull i plagget ditt. Men hvis du bare sørger for at det ligger flatt og gjør det hele med en sakte bevegelse, er den absolutt en lifesaver – i allefall for plagget ditt! IMG_4956

Martine

Hvor har du kjøpt din? Har sett at de har en på Nille, men vet ikke om den er i bra kvalitet?


krist.in

åh, så genialt! Kanskje jeg må skaffe meg en slik for jeg sliter skikkelig med stygge nupper på klærne! Kan man bruke den på sofaen også mon tro ?


Travelfemme

Så festlig at du skrev om dette akkurat idag – stod med tannkosten i munnen samtidig som jeg dro over kjolen med nuppefjerner i dag morges :) Helt genial maskin, og klærne blir så utrolig mye finere – og nuppefrie! – etterpå! God helg til deg:)


Monique Lund

Martine: jeg kjøpte min for mange mange år siden på Clas ohlsson :)


Monique Lund

Krist.in: det tror jeg nok at du kan – tror heller det går mer på om man tør. For er man uforsiktig, kan du få kutt i stoffet. Men holdes det stramt og rett, og nuppefjerneren føres over uten å presse, så burde det gå greit! :)


Kamilla Haaland

Åh, jeg hadde vært fortapt uten denne. Jeg er sååå glad for at denne saken er funnet opp <3Skriv en kommentar