» I NEED YOUR ADVICE | Monique Lund

I NEED YOUR ADVICE


posted March 19, 2015 by Monique Lund

IMG_9933

Ja, om ikke så lenge til er det på tide med et frisørbesøk igjen, og selv om jeg er suuuperhappy med håret akkurat nå, så savner jeg allikevel de blonde lokkene når jeg ser på gamle bilder. At det ikke går an å bestemme seg altså! Så jeg håpet kanskje dere kunne komme med deres mening – blond, mørk blond eller brunette?

IMG_0137 copy_1

IMG_8424-copy-750x500 brunette 20120615_4

Julia

Det høres ut som en kjent problemstilling. Jeg holder også på slik.

Du er jo nydelig uansett, men når jeg ser bildene du viser nå så synes jeg kanskje du er aller finest med den lyseste varianten.

Lykke til :)
Og velkommen til Sørlandet igjen!


Elizabeth

Finest på de to øverste bildene synes jeg, selv om du jammen meg kler alt! :D Holder nok en knapp på mørk blond slik som bildet med den grå kåpa, men skjønner ønsket om å være lysere nå til sommeren… men sola vil vel også bleke det litt naturlig :)


Lise

Alle bildene er kjempe fine men digga bilde nummer 2 :)


Monique Lund

Julia: Hihi, godt jeg ikke er den eneste! Det er jo et luksusproblem igrunnen, men du så irriterende det er å hele tiden vingle mellom fargene! Og tusen takk – nå gleder vi oss helt vilt til å komme hjem igjen – skjønt vi venter og håper på at det perfekte huset plutselig skal dukke opp!

Ha en deilig torsdag! :)


Monique Lund

Lise: Bildet er fra da jeg var i overgangsfasen mellom supermørk og lys – så her er det mørkt i bunnen med mange lyse striper. Hmm, jammen ikke enkelt dette :P


Monique Lund

Elizabeth: Hihi, tusen takk! Det spørs jo hvor mye sol det blir på meg i år, siden lillegutt kommer i juli. Kommer vel til å leve skyggelivet i de månedene tenker jeg ;)


Regine

Uff, det er det evige spørsmålet hos meg også – og vennene mine og min kjære blir sprø av meg. Eg er aldri fornøyd, haha. når eg er lys vil eg bli mørkere og når eg er mørk savner eg det lyse håret!! :D

Du er vakker med begge deler, men kanskje litt meir lyse striper til sommeren? Det skal eg gjøre neste gang, savner sånn å være lys, men vil ikkje bare være heilt lys og kjedelig heller.. har ombre no, og alle meiner at eg skal ha det sånn, men eg savner å være lys!!


Silje

Fargen på bilde nr2 synes jeg passer deg helt nydelig!


Anne Ingvild

Som andre her har sagt: du er fantastisk vakker uansett. Men jeg synes bilde nr. 2 skiller seg ut. Kler deg veldig godt med en del mørkere striper. Synes sånt spill i håret er utrolig pent når man fletter, setter opp osv. også.


Nina

Synes bilde nr.2 er et fint utgangspunkt, men kanskje med flere lyse striper nå når det går mot vår? Du kler uansett alt :D lykke til!


Monique Lund

Regine: Ja, er det mulig at det skal være så vanskelig? Haha, blir jo litt oppgitt av meg selv da. Men jeg kjenner også at jeg har lyst til å bli lysere nå som vi går mot lysere tider, så jeg skjønner deg veldig godt! Men du er superfin både mørk som lys, så du er et perfekt eksempel på at den smukke kler alt! :)


Monique Lund

Silje: så gøy å høre – jeg husker jeg selv synes denne fargen var veldig fin, selv om det var midt i “lysnings-prosessen” – her gikk jeg fra supermørk til lys blond over noen måneder. Hmm, skal ikke være lett dette :P


Monique Lund

Anne Ingvild: du altså – alltid så fine ord på lur! Tusen tusen takk! Og jeg er enig med deg at det er fint med spill i håret, så helfarging av hår blir det nok aldri igjen!


Monique Lund

Nina: takker for super input – det er litt sånn jeg tenker også. At det er fint å bli lys nå som vi går mot lysere tider. Haha, altså – skulle tro det var et stort dilemma, men det er jo igrunnen bare hår! :P Anyways – svaret kommer på onsdag! ;)


kine

Du kler jo ALT, men syns du skal være blond nå. Det går mot lysere og varmere tider og du kler det kjempegodt :)


Drea

Mørk blond! Helt klart mest classy og vakkert! :D
Og det der er en veldig kjent problemstilling, så bra du spør. Hør på oss ;)


Anne

Absolutt som på bilde nr 2:-)


Ida Elise

Mørkeblond!


Susanna

Syns du er nydelig uansett, men du kler veldig godt å være blond og det høres ut som det er det du trives best med- og det er jo det viktigste :)


ELSKER håret ditt på bilde nummer to:) Perfekte fargen! Har super lyst til å farge det sånn selv.


Sofie

Google translate tells me you need advice on your hair color ;-) . I would go for blond, like in the (first) picture with the blue dress!!
Good luck!


Monique Lund

Sofie: Hi sweetheart – and thank you for the hazzle with google translate – I haven’t been writing in English for a while as I never got any feedback or comments on it. So thank you for bringing the extra effort to give me you advice! I for sure appreciate it!

Have a wonderful thursday – and the answer to my question will be up on the blog on wednesday! Big hugs


trude

Den fargen du har akkurat nå, mørk blond er finest til deg synes eg, den er så kald og fin <3<3 drømmefarge!!!!


Jeg syns du er fin uansett, men jeg syns også du kler det blonde aller best! Lykke til! :D


Kristina =]

Mørk blond :D


kjersti

Mørkeblond. Ser sunnere og mer glansfullt ut, gir mer spill og er det mest naturlige.


G

Håret på bilde nr to er i mine øyne to die for!! Veldig fin på håret uansett, men syns d var noe eget over det ;) godt det går an å endre innimellom :-)


Monique Lund

G: Ja, ikke sant? Jeg er jo så vinglete som det kan gå an, så veldig glad det går an å variere etter dagsformen! Hihi :)


Monique Lund

Trude: Ja, jentene på Aprés er gode til å få til de riktige fargene, ingen tvil om det! Så blir det spennende å se da, om superblondinen i meg dukker opp igjen til onsdag!


Caroline

Blond som på det nederste bildet – uten tvil! Helt fantastisk fin farge på en fantastisk sjarmerende jente :)


Christina

Du er kjempe fiiin med alt :) Men det er jo helt klart blond som er mest “deg” – syntes jeg da.. Du har jo det vakreste, tykkeste håret som tåler det så godt også, så det er ingenting som tilsier at du ikke bør være lys blond..Skriv en kommentar