» That 70’s show | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

That 70’s show

A

Affiliate links   Hei og hopp alle sammen! Våknet til det vakreste solskinnet ute i dag og skal si det gjør sitt på humøret! Og ikke nok med det – i dag er det mandag og ny uke, og det er noe med at det liksom blir en ny frisk start. Det er en tanke […]

Affiliate linksIMG_3802

 

Hei og hopp alle sammen! Våknet til det vakreste solskinnet ute i dag og skal si det gjør sitt på humøret! Og ikke nok med det – i dag er det mandag og ny uke, og det er noe med at det liksom blir en ny frisk start. Det er en tanke jeg godt kan like!

Uansett – jeg er litt usikker på hele denne 70-talls greia som vi har sett så ofte på catwalken i det siste, føler meg liksom ikke helt “groovy” nok til det. Haha! Men man kan jo lage sitt eget uttrykk, og selv om et par slengbukser og noen andre sko hadde gitt litt mer 70-talls vibber, blir dette nok det nærmeste jeg kommer for nå. Hvem vet, plutselig ser dere meg i flared jeans og peace-smykker – tihi!

IMG_3797

// jakke – sheinside, jeans – hm, sho – vagabond, veske – alexander wang, skjerf – hm, solbriller – céline //

8 Comments

Add yours

 1. Linn

  February 2, 2015 at 11:30 am

  Ohhh, det var kult! Kult 70-talls og ikke bestemor ;)

 2. Monique Lund

  February 2, 2015 at 11:44 am

  Linn: haha, ikke sant!

 3. Maria

  February 2, 2015 at 1:14 pm

  Det var jo ganske kult da! Jeg likte det. Har superlyst å prøve litt sleng (og da mener jeg LITT sleng) i buksene selv, men er usikker på om jeg tør… Kanskje jeg skal se om de har et par billige på Primark i London når jeg drar dit om et par uker…? Hihi :-)

 4. Sonja Durand

  February 2, 2015 at 8:01 pm

  Helt enig, 70 tallet er liksom ikke min greie, men det er elementer av det jeg synes er kult. Jeg skal ha noen vide bukser til sommeren (men ikke flared jeans, tror jeg, hvis jeg ikke blir helt påvirket av å se alle med det, ha ha), noen brune og vide topper og en hvit pologenser, samt et par platåsandaler jeg har. Men jeg liker elementer altså, ikke et helt antrekk med det, det synes jeg blir for mye. Så en ting om gangen:)
  Liker godt skjerfet ditt!

 5. February 2, 2015 at 8:51 pm

  Fin du er! :) Virkerlig en inspirasjon!

 6. Monique Lund

  February 3, 2015 at 10:28 am

  Cathrine Lyster: Tusen takk kjære deg! <3 Ha en nydelig tirsdag!

 7. February 3, 2015 at 3:18 pm

  Jeg skulle ønske du hadde litt større mage, så kunne jeg finne litt tips hos deg !:D hehe… Magen min er en del større, så er jo ikke så mye jeg kan gå med lenger ! :) Du kler deg så bra, alltid :)

  Ha en fin dag :)

 8. Monique Lund

  February 3, 2015 at 3:30 pm

  Rebekka: Hihi, du er søt da! <3 Magen kommer seg virkelig uke for uke, er så stas! Spent på hvordan det løser seg klesmessig fremover – selv om jeg har vært gjennom det en gang tidligere, så har stilen endret seg litt underveis og så er det jo en helt annen årstid å forholde seg til! Ha en fin dag du også -stor klem!

Leave a Reply


Blogglistenhits