» H.A.P.P.Y friday | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

H.A.P.P.Y friday

D

Det er så herlig – fredagen er her og jeg er så klar for helg! Er bare kjapt innom for å ønske dere alle sammen en helt fantastisk helg! Her står nissegrøt, idol-finale, juletrepynting, kakebakst og masse annet koselig på tapetet. Helt perfekt med andre ord! Ha en nydelig fredag dere! // Finally friday, and […]

IMG_3064

Det er så herlig – fredagen er her og jeg er så klar for helg! Er bare kjapt innom for å ønske dere alle sammen en helt fantastisk helg! Her står nissegrøt, idol-finale, juletrepynting, kakebakst og masse annet koselig på tapetet. Helt perfekt med andre ord!

Ha en nydelig fredag dere!

//

Finally friday, and I’m so ready for weekend! Just a quick stop by to wish you all a wonderfull weekend. We have scheduled so many “christmassy” things this weekend, but most important of all – just being together. 

Enjoy the weekend sweeties! 

6 Comments

Add yours

 1. Maren

  December 12, 2014 at 8:57 pm

  Høyrest ut som ei super helg! Mykje det same her og!
  God helg! Klem til deg

 2. Monique Lund

  December 12, 2014 at 11:26 pm

  Maren: ha en nydelig helg du også! Stor klem tilbake <3

 3. December 12, 2014 at 11:41 pm

  Jeg husker ikke om jeg kommenterte det i et annet innlegg, men spør igjen. Hvilket kamera bruker du ? Og er du fornøyd ? :) Klem!

 4. Monique Lund

  December 13, 2014 at 12:06 am

  Rebekka: hei fine deg! Jeg bruker mitt Canon 5d mark II og er veldig fornøyd med det! Har 24-70 mm f.2,8 USM, 70-200mm f.2,8 USM og 50mm f.1,8 objektiv, har brukt 24-70mm til dette bildet :) kameraet ble opprinnelig kjøpt da jeg var fotograf, men har brukt det til bloggen også. Eneste minus er at det veier mye (er jo helst objektivene som veier mye), men god bildekvalitet veier opp for det ;)

 5. Oda

  December 13, 2014 at 9:24 pm

  Herregud så nydelig du er Monique!! Har sagt det før og sier det igjen, du er en stor inspirasjon!

 6. Monique Lund

  December 15, 2014 at 9:05 am

  Oda: du er vel herlig! Tusen takk for så fine ord kjære deg <3 Ha en superduper uke! klem

Leave a Reply


Blogglistenhits