» COMFORT ZONE | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

COMFORT ZONE

F

For et merkelig vær det er for tiden! Sol, regn, hagl, snø, lyn og torden… alle årstidene på en gang. Jaja, da er det ekstra koselig å sitte inne og kose seg med favorittbloggene, fyr i peisen og noe varmt i koppen. Jeg skal ikke klage for mye, så nå sier jeg det for siste […]

IMG_9892

For et merkelig vær det er for tiden! Sol, regn, hagl, snø, lyn og torden… alle årstidene på en gang. Jaja, da er det ekstra koselig å sitte inne og kose seg med favorittbloggene, fyr i peisen og noe varmt i koppen. Jeg skal ikke klage for mye, så nå sier jeg det for siste gang – jeg vil ha snø! Jeg blir tydeligvis ikke helt klok på dette vestlandsklimaet og når jeg leser at det har kommet snø flere steder hjemme blir jeg helt gåen. Ingenting er som julegata når det snør.

Ok, nok syting for denne gang! Jeg er (som alltid) litt sent ute med julekortene i år (også), så nå må jeg virkelig få fingeren ut og bestilt dem. Bildene er heldigvis tatt, så det er jo ikke store jobben som gjenstår. Jeg gleder meg virkelig til å få dem, for i år har vi gjort en litt kul greie ut av det! Og det er jo litt ekstra gøy. Det er rart hvor stas det blir med julekort med en gang man får en liten familie, før Benjamin kom var det aldri i tankene mine engang. En fin liten juletradisjon.

//

Wow, the weather is really indecisive these days; rain, sun, snow, thunder and lightning… Oh well, I guess it’s even more cozy staying inside, lit the fire place and enjoy all my favorite blogs together with a warm cup of coffee. 

And – as all the years before – I’m always a bit late with this years Christmas cards. I have taken the photos, I just need to design and order them. I’m so excited for this years cards, as we have done something fun with them. Funny how much I appreciate the Christmas cards after having my own little family – before I didn’t even think of them. It’s our little Christmas tradition and I love it! 

4 Comments

Add yours

 1. December 11, 2014 at 8:08 pm

  Hvilke blogger leser du fast Monique ? :) Tar gjerne i mot tips ! :)
  koselig med innetid om vinteren. Ha en fortsatt fin kveld.
  klem!

 2. Elizabeth

  December 12, 2014 at 8:25 am

  Uff, julekortene ja… de ligger hjemme på kjøkkenet, klar til å sendes… men blir glemt hver dag… :P

  Dere får ta dere en tur til Sirdal, det er bare en god time i bilen fra Sandnes, der er snø :) Tror faktisk skitrekkene åpner der i helga :)

 3. Monique Lund

  December 12, 2014 at 8:48 am

  Rebekka: Det varierer litt, men Camilla Pihl, Fashionguitar, Cupcakes and cashmere, Polliani, Hippiehippiemilkshake, Fjellby…. årh, det er mange :)

 4. Monique Lund

  December 12, 2014 at 8:49 am

  Elizabeth: Hehe, det er mye som skal huskes på nå i jula, ingen tvil om det. Men det viktigste er jo å ikke stresse og nyte førjulstida. Så gøy med åpne skitrekk – da blir det nok mye folk der i helgen kan jeg tenke meg!

Leave a Reply


Blogglistenhits