» DIY: Christmas wrapping details | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

DIY: Christmas wrapping details

J

Jeg elsker å pakke inn gaver og det er så gøy å lage sin egne lille personlige vri på det. I år har jeg latt meg inspirere av den nostalgiske jula og da dukket denne ideén opp. I tillegg til gråpapir, rødt bånd og en liten granbar-kvist, så ville jeg lage en liten personlig detalj. […]

IMG_2870

Jeg elsker å pakke inn gaver og det er så gøy å lage sin egne lille personlige vri på det. I år har jeg latt meg inspirere av den nostalgiske jula og da dukket denne ideén opp. I tillegg til gråpapir, rødt bånd og en liten granbar-kvist, så ville jeg lage en liten personlig detalj. Det er jo så koselig å sitte sammen med de små og de elsker å kunne være med på å lage julepynt. For jeg laget også stjerner som skal henge på juletreet i år.

Jeg brukte hvit leire som lufttørker, utstyr til å stanse ut med figurer med (jeg brukte et glass og en pepperkakeform formet som en stjerne) og stempler. Både leire og stempler kan du få hos hobbybutikker som for eksempel Panduro.

Alt du trenger å gjøre, er å stanse ut ønsket form, stemple på det du måtte ønske, og la dem tørke over natten. Pass på at du laget hull til oppheng.

IMG_2875

En aktivitet for hele familien – og som definitivt gir julestemning // an activity perfect for the whole family

IMG_2878

God jul // Merry Christmas

IMG_2896

 

I love wrapping gifts, and this Christmas, I’ve gotten a bit nostalgic. I also love putting my personal touch to the wrapping, and this year it is this little detail. You can hang them on gifts, but I even made some for our Christmas tree.

All you need is some white clay that will dry in air, something to make the figures (I used a glass and gingerbread forms) and wooden stamps. The clay and the stamps can be bought in hobby stores.

1 Comment

Add yours

  1. Reidun Beate

    December 9, 2014 at 12:46 pm

    Åh så nydelige! :D Elsker å pakke inn gaver selv, men jeg sparer det alltid til den siste uken før jul! ;) Da er det julemusikk og innpakking hele dagen! Julestemning dilux! :D

Leave a Reply


Blogglistenhits