Annonse i samarbeid med TINE

IMG_4412

IMG_4413

Tiden mellom lunsj og middag kan bli for lang for min del, og hvis jeg ikke har noe å knaske på, blir jeg fort gretten. Ikke bare det, man kan også miste konsentrasjonsevnen etterhvert som blodsukkeret synker og det er også lettere å ty til løsninger som ikke er fullt så sunt. 14 fra TINE er det perfekte mellommåltid – den tar ikke stor plass i veska og gir akkurat det nødvendige påfyllet for å gi sitt beste resten av dagen. Det tar ingen tid å forberede, og er super for folk i farta.

Tidligere har jeg ikkevært så fan av cottage cheese, men denne er utrolig god og jeg elsker den sammen med muslien! Med 12 gram protein gir den masse næring som passer på å holde deg mett (og blid) resten av dagen. Den kommer i så mange andre varianter, og den andre favoritten min er gresk yoghurt med bringebær og granateple. Så frisk og god! Se hele utvalget her. 

IMG_4409

Pin on PinterestShare on Tumblr
It's only fair to share...