» COUNTING DOWN | Monique Lund

COUNTING DOWN


posted July 31, 2014 by Monique Lund

IMG_1399

//sweat – lindex / skirt – moxy / bag – mulberry / sunnies – warehouse //

Det var en smule for varmt å gå i denne genseren, men så kunne jeg bare ikke la være heller da. Ingen tvil om at den kommer til å bli en favoritt i høst, og det er nesten så jeg gleder meg til temperaturen begynner å krype nedover. Men bare nesten. For nå har jeg planer om å nyte litt av den sommeren som er igjen, og som jeg ikke har fått kost meg med før nå.

Tusen takk for alle de nydelige kommentarene på forrige innlegg, både på bloggen, på og ikke minst til alle de som sendte lange og gode mail. Dere er uten tvil de beste leserne, og jeg har mange ganger blitt overveldet av at det finnes så mange fine mennesker som titter innom her hver eneste dag. Som deler av sine liv og som gir tilbake så uendelig mye. Dere skal vite at jeg setter så utrolig pris på det, og det er i bunn og grunn årsaken til at jeg har blogget i så mange år nå. Så om dere finner inspirasjon her på bloggen – vit at jeg også gjør det – i dere!

//

It was a bit too hot to wear this sweater, but I just had to. Guess this will be my favorite sweater when fall comes. I almost look forward to colder days. Almost. But first I plan on enjoying the lovely summer I’ve been missing out on for weeks. 

Thank you so much for all your heartwariming comments on yesterdays post – both here, on and all the lovely mails. You guys are without a doubt the best readers, and I’m so overwhelmed that so many of you finds time to stop by my blog every single day. Sharing your life and opinions. I want you all to know that I’m so thankful, and you are the reason I’ve kept on blogging for som many years. So if you find inspiration here on my blog – know that I do too –  in you! 

Maria

Så søøøøt! Det skal bli litt deilig med høst. Snart… Ikke helt enda… ;-)


Lise

Ååh, elsker genseren og antrekket!! *måløpeogkjøpe* :D


Jeg gleder meg litt til høsten jeg. Elsker å kunne kle meg i jeans, kule boots og ikke minst skinnjakker som hører høsten til! :)

Kjempetøff genser.
Ha en fortsatt fin kveld.
klem ! :)


Monique Lund

Rebekka: Årh, ja – ingenting some r så koselig å kose seg inne mens været herjer ute :) Det har sin sjarm det og :D


Monique Lund

Lise: hihi, så herlig du er! :)Skriv en kommentar