» TIME TO CHANGE | Monique Lund

TIME TO CHANGE


posted July 19, 2014 by Monique Lund

detox

Okey, på tide med et lite oppgjør med meg selv. Sommer, sol og ferie er jo til for å nytes, men helt siden skaden i foten i mai, har det blitt lite trening og litt vel mye kosemat. Og nå som kroppen virkelig trenger den aller beste maten, for å bli frisk, så er det ikke tiden for å putte i seg alskens søtsaker og snop. Så fra i dag av, blir det bokstavelig talt andre boller! Det finnes jo så mye sunn og god mat der ute som jeg vil belønne kroppen med, og nå er det på tide å ta seg sammen for å gi kroppen den behandlingen den fortjener! Er dere med?

Tag gjerne bildene deres på instagram med #sunnhverdag og #moniquelund, så vi kan dele inspirasjon og gjerne oppskrifter!

Kjør på!

//

Okey, this is over! First I hurt my foot, then illness after illness. I’m not making excuses for myself, but I’m so tired of not working out and eating bad foods. The body deserves the best, and the best thing one can do while being sick, is feeding it properly. So, from now on, I’ll make sure to make the right choices! Are you with me?

Tag your pictures on instagram with #sunnhverdag and #moniquelund so we can share both inspiration and recipes!

Can’t wait to see them!

Maria

Tell me about it… Det har lett for å bli litt for mye kos på sommeren. Spesielt når den er så fin :-)


Elizabeth

Uff ja, det med at varmen tar knekken på matlysten stemmer ikke her iallfall, nettopp dytta i meg skål nr 2 med jordbær, blåbær, fløte og sukrin… og straks er det middag… haha :)


Kristina =]

Morsomt! Skal prøve å være med på den :D
Det er så lett å spise usunt når været er fint og man bare vil kose seg i den norske sommeren :)


sara

Hei. Helt feil med denne kommentaren her, men jeg lurer på dette med hårfargen din. Hvilken farge er du naturlig, og hva heter fargen du brukte da du var brunette? Tenker du bli brunette igjen?


Monique Lund

Sara: heisann! Det gjør vel ingenting – bare koselig at du spør :) jeg er naturlig blondine, men jeg har blitt betraktelig mørkere etter at jeg fikk Benjamin. Så nå er jeg et sted mellom blond og mørk blond. Jeg var superfornøyd med fargen da jeg var brunette, etter ca 4 uker. Det tok litt tid å bli vant til den og så fikk den satt seg litt også. Jeg vet ikke hva fargen het, men send en Mail til Hendrix så kan han nok hjelpe deg. Vi har alle så forskjellig utgangspunkt, så det blir ikke det samme resultat selv om det kanskje er samme farge som blir brukt. Det blir nok en stund til neste gang jeg blir mørk igjen, jeg var veldig fornøyd med fargen, men det føltes også litt fremmed også. Blonde at heart, vet du ;) klemSkriv en kommentar