» DO YOU REMEMBER? | Monique Lund

DO YOU REMEMBER?


posted June 23, 2014 by Monique Lund

Jeg kjenner at en tur til Paris ikke hadde vært feil, etter å ha sett denne videoen. Foruten å være sånn ca den vakreste byen jeg vet om, forlot jeg en bit av hjertet mitt der da min kjære gikk ned på kne. Tenk at det er snart to år siden jeg satt langs Seinen og så dypt inn i de vakreste øynene jeg vet om, og sa ja til mannen i mitt liv. Årh, livet altså!

//

I wouldn’t mind a trip to Paris at all, especially after looking at this cute video. Besides from being the most beautiful city I know, I also left a piece of my heart there, when my love proposed to me. Imagine that – two years since I sat besides Seine and looked into the most beautiful eyes I know, saying yes to the love of my life. Oh, life! 

Skriv en kommentar