» PARIS SNAPSHOTS | Monique Lund

PARIS SNAPSHOTS


posted August 19, 2012 by Monique Lund

Et lite knippe bilder fra en helt fantastisk tur – ingen tvil om at Paris for alltid vil være spesielt for oss, og at vi definitivt skal tilbake igjen. Det er heller ingen tvil om at Paris er en utrolig romantisk by, og den ble jo ikke mindre romantisk etter at min kjære fridde. Jeg svever fremdeles rundt i min lille lykkeboble og det har ikke enda helt gått opp for meg at vi skal gifte oss ♥

A couple of snapshots from our amazing trip in Paris – which has become a very special place for us. Paris is so romantic, and it didn’t get any less romantic after my love proposed to me. I’m still floating around on this cloud of happiness, and I haven’t grasped the thought of us getting married yet ♥

 

Mona

Kjempefine bilder, og du er jo elegant som alltid:-) Har dere bestemt dere for når bryllupet skal stå? :-)


Monique Lund

Tusen takk fine deg! Nei, vi har ikke kommet så langt enda – nå nyter vi tiden som nyforlovede :D


SÅ fantastiske bilder ! :) Elsker den blå kjolen din, den er så elegant! :)


Julia

Gratulerer så masse!! Tenk å få en ring fra Tiffany i Paris!! :) ) Nydelige bilder! Kan jeg spørre deg om hvilken fine neglelakk den mørkerøde du har på bildet med stabuksen? Er på leting og den ser perfekt ut:) Ha en herlig søndag!


Mira

Det ser ut som om det har vært en fantastisk tur på alle måter, herlig!


Johanne Marie

Elsker stemningen i bildene!
Og gratulerer så mye med forlovelsen, all grunn til å sveve av lykke!


elisejb

<3 Flotte bilder, det ser og høres fantastisk ut!


MaritBE

aww, det hørtes helt fantastisk ut! Og fantastiske bilder ;-)


Junie

Ser og høres fantastisk ut!


Monique Lund

Ja, den er så fin – bruker den veldig ofte! Heter limited addiction og er fra Essie :)


Jorunn

Ååå… Lykke!


Helena

Gratulerer :) du burde sjekke ut bridedeforce på youtube og bridedeforce.blogspot.com :) Masse kjekke tips!!!:)


Monique Lund

Oi, tusen takk for tips! De trenger jeg! :)


Stine

Jeg blir bare mer og mer glad i bloggen din jeg! Du virker som en så herlig jente! Og ingen annen blogger gir meg like mye inspirasjon når det kommer til klær som det du gjør! Du er trendy, men samtidig klassisk- lovin’ it <3
Ønsker deg en herlig uke!


carolinesandelin

Jeg husker ikke helt om jeg har sagt det før, men GRATULERER så mye! Du blir en fantastisk nydelig brud!!!! Ingen tvil om det !!


krist.in

Paris ser ut som en heerlig by !


Så fine bilder! Og jeg har glemt å gratulere deg med forlovelsen, kan nesten ikke vente til å se brudebildene :)


oda k

Utrolig fine bilder Monique! Fast leser :)


Mari

Så mange herlige bilder, og du ser utrolig bra ut, som vanlig :)


Luisa

Så nydelige snapshots!


Lydia

Gratuleerer :D Har så lyst til å reise til Paris! Forresten nydelige Jimmy Choo

- L


» DO YOU REMEMBER? | Monique Lund

[...] tur til Paris ikke hadde vært feil, etter å ha sett denne videoen. Foruten å være sånn ca den vakreste byen jeg vet om, forlot jeg en bit av hjertet mitt der da min kjære gikk ned på kne. Tenk at det er [...]Skriv en kommentar