» INTERIOR: BIRCH PANELS | Monique Lund

INTERIOR: BIRCH PANELS


posted March 24, 2015 by Monique Lund

17-

Dette huset altså… jeg kommer til å savne det så innmari. Vi har sånn smått begynt å pakke ned, selv om det enda er en stund til før vi låser døra etter oss for godt. En ting vi kommer til å ta med oss, er de fine bjørkepanelene. Jeg var fryktelig usikker på dem i begynnelsen, men når jeg ser den varmen og teksturen det bringer i huset, så er jeg ikke i tvil.

Og som alltid dukker det opp inspirerende damer som vet å bruke materialer og utnytte dem på beste måte – og fine Anette laget et sin som jeg kommer til å bruke som inspirasjon til babyrommet vårt. Når vi en dag finner det rette huset. Men det ser ut til at det kan ta sin tid…!
9-

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS