» SERENITY | Monique Lund

SERENITY


posted March 14, 2015 by Monique Lund

IMG_4418

Klokka er 05:55 i det jeg hopper opp av sengen og hører lille B hoste i naborommet. Jeg hiver kjapt på meg kosebukse og tykk genser, før jeg hutrer inn på rommet hans. Til min store overraskelse ser jeg at han fremdeles sover, og jeg blir stående og nyte synet i noen minutter før jeg går opp på kjøkkenet. Setter på kaffitrakteren og fyrer opp i peisen. Himmelen er klar og måneskinnet avslører snøen som falt i natt. Det er en deilig ro over det hele, både ute og inne. Og selv om øynene er tunge og hodet trøtt, så er slike morgener det beste jeg vet. Jeg tar med kaffikoppen opp i stua, setter meg foran mac’en og begynner å skrive mens jeg ser verden sakte våkne til liv igjen.

God lørdag godtfolk!

Elizabeth

Ah, vakkert… <3 God lørdag! :)


Maria

Selv om jeg ikke er noe utpreget A menneske og godt liker å sove bittelitt på morgenen, synes jeg det er utrolig deilig å stå opp tidlig også. Få fred og ro før den travle dagen starter. Få unnagjort en del gjøremål før de to guttene mine våkner og kommer subbende ned på kjøkkenet. :-)


Utrolig vakkert bilde:) den fine stemningen ute!


:)

Skulle ønske du var flinkere til å svare på kommentarer når vi lesere først tar oss tid til å kommentere ;)


Monique Lund

:) kjære deg! Jeg svarer stort sett alle som kommenterer – men din kommentar (hvis du siktet til den m hvilken barnevogn vi har kjøpt) kommer jeg tilbake til med et eget innlegg! ;) håper det er godt nok ;)Skriv en kommentar