» NO, NOT NOW PLEASE! | Monique Lund

NO, NOT NOW PLEASE!


posted March 9, 2015 by Monique Lund

IMG_4408

// tee og bukse – basic apparel //

Mandag betyr starten på ny uke, og for min del går jeg også inn i ny svangerskapsuke. I dag er jeg 21+0 og på denne tiden med Benjamin i magen, var det meste klart. Til og med navnet. Slik er det overhodet ikke denne gangen, men sånn er det vel kanskje for de aller fleste som venter søsken?

I dag er ikke formen den helt store, og jeg håper bare så inderlig jeg ikke er i ferd med å bli syk. Det har jeg ikke tid til! Så på med kosedressen, noe varmt i koppen og bena høyt på bordet! Har dere gode tips mot forkjølelse, så hyl ut!

Maria

Jaaa! Kok vann og press sitron, og ingefær (kan presses gjennom en hvitløkspresse, eller man kan juice det, så har man til flere porsjoner) i. Det er supergodt, sundt og tar knekken på forkjølelsen ganske kjapt når den kommer her i hus :-)
God bedring! :-)


Monique Lund

Maria: Tusen takk for supert tips! Det skal jeg prøve med en gang!!


Nina

Ingefær-rot og sitron fikser alt! :D god bedring kjære deg!


M

Jeg er i dag 28+1 og førstegangsgravid, men har nesten ingenting klart. Har kjøpt bilstol og noe sengetekstiler, men det er alt. Navn har jeg knapt tenkt på. Nå synes jeg at graviditeten har gått og går utrolig sakte, og jeg tror bare tiden ville gått saktere hvis jeg hadde hatt alt klart allerede nå!


Uff, kjedelig med forkjølelse under svangerskapet! Det hadde jeg faktisk ca i samme ukene:) Tipset mitt er egentlig, slappe av og få i seg masse c-vitamin!Skriv en kommentar