» DIY: MATCHING BEANIES | Monique Lund

DIY: MATCHING BEANIES


posted March 4, 2015 by Monique Lund

IMG_4158

En til lillebror og  en til storebror! Symaskinen jeg fikk til bursdagen har fått svingt seg for aller første gang, og selv om det er noen sømmer her og der som kunne vært finere, ble jeg riktig så fornøyd med luene jeg! Ikke så verst til første forsøket å være og det blir stas å kle guttene mine opp i disse! Tenkte jeg skulle prøve meg på en matchende babytights til lillebror også, men jeg får se hvor avansert jeg skal gjøre det nå i begynnelsen.

Lueoppskriften fant jeg her – og det kunne igrunnen ikke blitt enklere. Lua til storebror laget jeg litt stor så den blir baggy, mens lillebror sin lue målte jeg fra en jeg hadde liggende. Og det fine stoffet er fra Stoff og Stil! IMG_4159

Maria

Så fine! Har ikke tenkt på at man kan sy luer selv, men det kan man jo ☺


Monique Lund

Maria: Ja, det er ganske mye man kan sy selv, og det er jo litt stas å kle de i noe man har laget selv :)


Susanna

Så utruleg skjønne. no vart eg inspirert til å prøve meg på eit bar luer her også ;)


Marianne

Å, de var fine :) Tror jeg må finne frem symaskinen jeg også. Har termin om et par uker så da kan det være greit å slå ihjel litt tid til lillegutt kommer :)


camilla

Å så fine. Spennende tid nå fremover for dere:-)


Monique Lund

Camilla: Ja, det er så innmari spennende og nå er husjakten igang for fullt også! Phew – mye på en gang her, men du og du så gøy det er! <3Skriv en kommentar