» Konkurranse: VINN SPAOPPHOLD MED EUCERIN | Monique Lund

Konkurranse: VINN SPAOPPHOLD MED EUCERIN


posted February 5, 2015 by Monique Lund

Skrevet i samarbeid med Eucerin
IMG_3852

Som småbarnsmamma er tiden knapp, og en av de tingene det har gått hardest utover, er tiden jeg har tilgjengelig på badet. Nå som det attpåtil er vinter, får huden virkelig erfare dette ettersom jeg ikke alltid tar meg tid til å smøre inn kroppen med krem, for så la det tørke før man kan åle på seg klærne. Jeg er så glad for at jeg fikk teste Eucerin In Shower bodylotion – det er rett og slett en krem man påfører i dusjen, skyller vekk og så tørker seg med håndkle. Det tar ingen ekstra tid og huden blir ikke klissete og trekker fint inn i huden slik at det ikke blir vanskelig å få på seg klærne. Den etterlater huden godt fuktet, og den følelsen varer lenge. I tilleg er det et stort pluss at den er helt fri for parabener, parfyme og fargestoffer!

IMG_3854

Jeg elsker denne, ikke bare fordi den sparer meg for verdifull tid på badet, men fordi jeg endelig har funnet en måte å få smurt lillegutt på! Det har inntil nå vært helt umulig å få på han noe som helst av krem (ja, dere kan jo tenke dere hvor stas det er om sommeren med solkrem!) men denne bruker vi bare mens han bader og vips så var det problemet løst!


Sammen med Eucerin, så kan du nå delta i en konkurranse, der du kan vinne et spa-opphold for to eller produkter fra Eucerin til en verdi av 2000,- Alt du trenger å gjøre, er å dele ditt beste tidsbesparende tips for morgenstellet  eller på ved å bruke #eucerininshowerno. Husk også å bruke #moniquelund så er du med i trekningen om en superfin goodiebag!

monica k

jeg liker å gjøre flere ting samtidig da føler jeg at jeg at det jeg gjør gir mer verdi
ikke bare fordi det sparer tid.
feks pusse tenna og kamme håret mens jeg sitter på do,er ikke sjeldent
eller å dusje mens man pusser tenna


Hva slags barnevogn skal du ha?:) Hadde vært gøy med flere baby-relaterte innlegg;)


Monique Lund

…: Åå, jeg kikker på så mange akkurat nå – har fortsatt emmaljungaen fra da Benjamin var liten, men vil ha en litt mindre og lettere en nå som vi får sommerbaby < # I’ll keep you posted! :)


Ulrica Aldar

Ja, som småbarnsmor er vel det med nok søvn å ta i. Jeg dusjer/bader alltid på kvelden og bruker Eucerin dusjolje. Planlegg litt mere – jo, det går. Klær, lunsj og middag mv kan planlegges litt før. Kan la være å sjekke statusoppdateringer fra venner før frokost. Bruk gode natt/dagkremer så ser man jo litt mer våken ut isteden for 25 vanskelige år (selv om man kanskje føler seg som den tretteste og som den eneste som er våken i hele verden). Etter dette er det bare å vekke de små podene med et smil om munnen – og allerede klar for en ny fantastisk dag!


Elisabeth

Mitt beste tips for å spare tid om morgenen er å legge frem dagens klær (til meg selv og barna) kvelden før :)Skriv en kommentar