» Weekly update: THE BABY BUMP | Monique Lund

Weekly update: THE BABY BUMP


posted January 7, 2015 by Monique Lund

-2

Først og fremst – tusen hjertelig takk for alle de fine ord og lykkeønskninger vi har fått det siste døgnet. Tenk at så mange tar del i vår lykke og gleder seg på våre vegne – det er så rørende, og hormonell som jeg er skal jeg innrømme jeg har grått en skvett. Dere er så gode at jeg har ikke ord for det!

Mange har lurt på hvor langt jeg er på vei, og i dag er jeg i uke 12+2, altså i min 13 svangerskapsuke. Vårt lille mirakel er nå over 6 cm inni der og tar ikke store plassen, men allikevel har magen begynt å vises. Noe jeg er kjempeglad for, for forrige gang var jeg langt over 20 uker før man kunne ane magen og jeg synes det er så stas med en liten kul.

Jeg holder nå på med å ordne litt i arkivet, slik at det blir litt mer oversiktelig og enklere å lese tilbake til første gang jeg var gravid. Bloggen kommer nok ikke til å endre seg så mye, men litt tips til mor&barn, litt om graviditeten og tanker rundt det håper jeg dere er med på!

IMG_3561

First and foremost – thank you for all your lovely comments on yesterdays big revelation. We are beyond excited and your excitement is so touching, and I have to admit I teared up reading all your best wishes for our family. 

Today I’m 12+2 weeks pregnant and even though mini is a little over 6 cm long and not really requiring a lot of space yet, my baby bump is already showing. Which I’m so thrilled about, as the bump didn’t show last time before I had passed way over 20 weeks. 

Right now I’m trying to make it a little bit easier to read through the archives and back to my first pregnancy. The blog will not change that much, although I will try to have some weekly posts such as mother&baby tips, pregnancy tips and thoughts around it, and I hope you will enjoy it! 
IMG_3575

Helene

For noen helt fantastiske bilder, du stråler!
Ha en nydelig dag videre vakre Monique!


Monique Lund

Helene: Ååå, du er så snill! Tusen takk kjære deg! Ha en super dag du også! <3 klem i fleng!


Ida

Så nydelig vakker du er! :) Er helt klar for masse graviditet og babystoff her! Bring it!


Du ser fantastisk ut og jeg håper smilen din står på plass helle tiden. Klem :)


Monique Lund

Marie: Du er så altfor snill, kjære deg! <3 Ja, smilet går helt rundt – thihi! Ha en nydelig onsdag! klem


Monique Lund

Ida: Hihi, så gøy å høre at du er klar for det! <3 Og tusen takk for fine ord! Stor klem til deg <3


Elizabeth

Da er vi like langt på vei, morsomt, skulle gjerne hatt en søt baby bump, men ser allerede ut som jeg nærmer meg slutten av svangerskapet


Maria

Jeg kommer definitivt å følge deg med argusøyne nå som det blir gravidmote. Jeg håper jo veldig på at mannen går med på å få en liten til, og om det skjer skal jeg jammen samle inspirasjon på motesiden til neste graviditet. :-)


Helene

Ååhh så nydelige bilder! Gratulerer så mye med nr. 2 på vei! Er selv 8 uker på vei med nr. 2, og gleder meg veldig til å få en liten kul igjen :-) Gleder meg til å følge bloggen din fremover – mor&barn tips settes stor pris på!


R

Så koselig :) Jeg er ca. 4 uker bak deg, og tar gjerne i mot tips til gravidklær og trening :)


Så gøy!:) Da er vi nesten likt; er 12+0 idag <3


Madeleine

Du stråler! Så utrolig herlig! Gleder meg til å følge dere framover :):)


Oana

You are so beautiful. Happiness seen your face. :)


Lina

Så nydeleg du er! Vakre bilete, fulle av lys – på alle måtar! <3


Linn

For en fin liten bump! Kjente faktisk jeg ble skikkelig glad på dine vegne når jeg leste det. Sånn skikkelig god-følelse :D Blir jo utvilsomt et nydelig lite barn :D

Jeg begynte jo faktisk å lese bloggen din fast når du ventet lille B. Du glødet rett og slett, og jeg følte da at du hadde en fin balanse på bloggen. Litt om alt, også var gravidstilen din “to-die-for”.

I ettertid så har du delt at du hadde en tøff og vanskelig fødsel, mye ekstra følelser i en allerede følelsesladd situasjon. Jeg krysser alt jeg har for at du får den fine fødselen du fortjener!

Grattis til hele familien!


Susanna

Du stråler :-) Fin liten babykul, blir stas å sjå den vokse.


Marion

Gratulerer så mye!

Nydelige bilder av deg. Du stråler jo som ei sol :)


Monique Lund

Marion: åå. så utrolig hyggelig sagt kjære deg! Tuusen takk <3


Monique Lund

Linn: Kjære fine Linn. Jeg blir helt målløs. For noen fine ord – og jeg blir så ydmyk og glad langt inne i hjerterota når jeg vet at du har fulgt oss så lenge og fremdeles gjør det! <3 Tusen tusen takk <3


Celina

Ååååh, gratulerer fine Monique! Og som du stråler! Helt nydelige bilder! x


Hadde du blødning siden du var på sykehuset?:(


Monique Lund

…: ja, jeg hadde flere, så var på sykehuset flere ganger.


Monique Lund

Celina: tusen tusen takk kjære deg! <3


Evy

Hei! Så gøy, gratulera! Så fin babykul. Det finaste som fins er gravide kvinner. Eg har fulgt deg lenge, men trur ikkje eg har kommentert før. Eg ventar og nr. 2. Er 12 veker i morgon. Skal bli gøy å følga svangerskapet ditt :-)


Maren

Gratulerer så mye! Blir gøy å følge deg i svangerskapet :D


Så fantastisk at det har gått bra tross blødninger <3


Monique Lund

…: Denne te-en er koffeinfri og inneholder kun urter. Men dersom du tenker på detox-teen, så skal den selvfølgelig ikke drikkes av gravide.Skriv en kommentar