» RECIPE: VERY BERRY SMOOTHIE | Monique Lund

RECIPE: VERY BERRY SMOOTHIE


posted October 31, 2014 by Monique Lund

IMG_2617

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på smoothie – selv om det begynner å bli kaldere ute, så er det så utrolig deilig med et beger fylt med vitaminer og digg. Og så er det jo så fresht og godt også! Faktisk, så har det blitt så mye smoothie i det siste at stavmixeren min gikk i stykker. Heldigvis har jeg nødløsning på kjøkkenmaskinen min, men jeg håper julenissen noterer seg dette!

Alt du trenger er litt eple juice, en neve frosne banananer, en neve frosne jordbær og en neve frosne bringebær. Kjør alt i mixeren, og vips så har du den friskeste og deiligste røde smoothien.

IMG_2618

 

This one is one of my favorite smoothies, and I’ve actually made so much smoothies lately, that my mixer broke down. Luckily I have an emergency solution on my kitchen machine, but I really hope you heard me mr. Santa Claus. 

All you need, is a handfull of bananas, a handfull of strawberries, a handfull of raspberries and some apple juice. Mix it all together and enjoy! 

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS