» HOLIDAY FEELINGS | Monique Lund

HOLIDAY FEELINGS


posted June 26, 2014 by Monique Lund

IMG_1178 copy

IMG_1138 copy// blouse and trouser – mango, heels – michael kors, bag – 1.3 philip lim, sunnies – céline//

Altså, noe farger har jeg jo i klesskapet, men jeg ser jo av antrekksbildene mine at det overhodet ikke ser slik ut. Jeg er vel bare inne i en av de svarte og hvite periodene mine igjen. Men – det trenger ikke å være kjedelig av den grunn. Tekstur og detaljer kan virkelig gjøre forskjell, og det synes jeg gjelder dette antrekket. Som også minner meg på at det heller ikke er vanskelig å kle seg stilig, men komfortabelt på jobb. Akkurat slik jeg liker det!

Det er innspurt på jobb nå, og om ikke så altfor lenge til tyvstarter jeg ferien min. Som jeg gleder meg! Det er lenge siden jeg har sett så frem til ferie som i år – selv om vi ikke skal noenting. Vi har rett og slett prioritert å være hjemme, sammen med familie og bare nyte tiden sammen. Og det er igrunnen ganske så fint spør du meg!

//

Okey, so I do have colorful clothes in my wardrobe, but looking back on my outfit posts it really doesn’t seem like it. I guess it is just one of those black and white phases I’m going through right now. But it doesn’t have to be boring, and details and different textures really changes the expression I think. Which also reminds me of that office wear can be both fashionable and comfy – just the way I like it!

Last minute at work now, before I’m going off for summer holiday. This year, we have chose to just stay at home, taking some time with the family and just enjoy our time together. And I don’t think I’ve ever been so excited for a vaycay as I am now – family first indeed! 

Julia

Så fin du er!
Jeg kjenner at jeg bare MÅ få bestillt meg de skolene! Har siklet på de en stund,men når jeg i tillegg ser hvor fine de er på deg, må jeg bare gi etter og klikke dem hjem:) Så ville bare spørre deg hvordan de er i størrelsen?

GOD FERIE!


Monique Lund

Julia: de er kjempegode og behagelige, akkurat passe hæl på dem, så kan fint brukes gjennom en hel arbeidsdag! Jeg bruker vanligvis 38, og har disse i str 38, så antar de er ganske normale. De er i skinn, så former seg fint. Så forresten at de hadde dem på Høyer på sørlandssenteret, så kan jo være verdt å prøve dem der og også sjekke prisen ;)

Takk – skal bli herlig med noen uker på palmekysten! ;) Stor klem


Silje

Du ser kjempebra ut. Liker veldig godt den rene, enkle stilen din som likevel ikke blir kjedelig. Jeg lurer på to ting som du sikkert har svart på tusen ganger før. Hvor høy er du? Og hvordan klarer du å holde håret ditt så sunt og fint med tanke på all stylingen? Jeg har krøllete og tykt hår som deg, men mitt blir så fryktelig slitt når jeg bruker mye rettetang og krølltang.I tillegg gjør det vel neppe saken bedre å stripe det med jevne mellomrom, men det gjør da vitterllig du også?
Ønsker deg en god sommer og takker for en fin blogg hvor du klarer å kombinere “brains and beauty” :)


Monique Lund

Silje: heisann! Jeg er 167 høy ;) og jeg er ganske nøye på å bruke gode produkter til håret, ettersom krøllete hår lett blir tørt. Jeg striper og farger håret litt om hverandre, og merker veldig fort når jeg striper det – det kan slite veldig på håret. Så forsøker å farge det istedet :) og tusen takk for så fine ord kjære deg – så gøy å høre at du liker bloggen og finner tid til p stikke innom her! God sommer til deg og dine også <3Skriv en kommentar