» WEEKEND MEMORIES | Monique Lund

WEEKEND MEMORIES


posted June 23, 2014 by Monique Lund

IMG_2993

Bikini, en god bok og en god kopp kaffi – sånn kan vel min helg oppsummeres. Ja, og så kan vi kanskje legge til strikketøy, flamingoer og bading i badebasseng med lillegutt også da. Små gleder, store høyder. Livet rett og slett! Nå er det ny uke og nye muligheter, og jeg må ærlig innrømme jeg har store forhåpninger for denne uka. Men det kan ikke bare nytte å sitte å vente på at ting skal skje, man må jobbe litt for det også. Så da bretter jeg opp ermene og setter igang med en eneste gang da!

Happy mandag alle sammen!

//

Bikini, a good book and a nice cup of coffee – that summarizes more or less my weekend. And let’s not forget about the knitting, the flamingos and playing in the pool with my little son! The little things. And the high highs. New week and new possibilities, and I have to admit that my expectations are high for this one. But nothing came from only waiting, so let’s roll up the sleeves and start somewhere.

Happy monday sweethearts!

Elizabeth

Fine fjellturer med hundene, båt og grilling på Jørpelandsholmen med store og små har vært helgeaktiviteter hos oss – aldeles deilig :)


Monique Lund

Elizabeth: årh, det hørtes helt fantastisk ut! Nyt mandagen <3Skriv en kommentar