» BREAKFAST INTERRUPTED | Monique Lund

BREAKFAST INTERRUPTED


posted June 22, 2014 by Monique Lund

God morgen solstråler! Frokosten er endelig i magen (den gikk forøvrig ikke like vilt for seg som på videoen over) og vi setter kursen mot Dyreparken i dag. Jeg vet rett og slett ikke hvem som gleder seg mest – mor eller sønn. Koselig blir det i allefall og jeg håper dere alle sammen får en minst like fin søndag!

Pass på å stikke innom her litt senere – da kommer det nemlig en herlig liten sak!

//

Good morning sunshines! Breakfast is finished (and yes, it did go way more calmly than in the video above) and now we are ready for a day in Dyreparken. I honestly can’t say who is looking forward to it the most – mother or son. But no doubt that we will have a great time, and I wish all of you the same. 

Make sure to stop by here later – I’ll be posting something really good!

 

Skriv en kommentar