» SO FRESH | Monique Lund

SO FRESH


posted June 20, 2014 by Monique Lund

IMG_2889

Det er slett ikke vanskelig å lage skikkelig skikkelig deilig iste. Faktisk så enkelt, at jeg ikke helt skjønner hvorfor man trenger å kjøpe i butikken. Kok opp vann, tilsett yndlingsteen din og la det avkjøle. Hvis du trenger, tilsetter du litt sukker mens vannet enda er varmt. Og for litt ekstra piff, kan jeg anbefale sitronmelisse – oh so yummy!

//

It’s not difficult to make some yummy ice tea. Actually, it’s so ridiculously easy, that I don’t quite understand why someone needs to buy the ice-tea mix. Anyways – just heat up some water, add your favorite tea and cool it. If you need it to be a bit sweeter, simply add some sugar while the water is still warm. And add some lemon balm for the extra finesse – oh so yummy!

Regine

Å, det er så godt! Eg lager isete heile tida – syns det blir ekstra godt med litt finmalt fersken og lime + mynteblader oppi ;)


Monique Lund

Regine: Ja, det hørtes helt himmelsk ut! Det må jeg prøve! Takk for tips søte deg!Skriv en kommentar