» HEMMELIGHETEN BAK KRØLLENE | Monique Lund

HEMMELIGHETEN BAK KRØLLENE


posted September 5, 2012 by Monique Lund


Veldig mange av dere spør hvordan jeg lager krøllene i håret – særlig etter at jeg begynte å krølle dem på en ny måte. Det er nemlig Slide Curleren som lager det fine fallet i håret mitt – og da stylistene i Stockholm viste meg denne måten å krølle håret på, ble jeg helt i ekstase!

For det var nettopp derfor jeg tok turen til Stockholm tidligere i sommer. Sammen med de fine jentene , Emily og Linda representerer vi hvert vårt land og gir dere hver våre tips til ulike frisyrer til ulike anledninger – alle med hjelp av slide curler. Den er utrolig enkel å bruke, og selv har jeg helt sluttet å bruke rettetangen fra ghd til å krølle håret etter at denne kom i hus. Ikke bare gir den raskt krøller som holder lenge – du kan også få forskjellig type krøller, alt etter hvordan du bruker den. Sjekk ut hvordan her!

 

Many of you are asking me about my hair and how I get my curls – well, now the secret is out! Thanks to Slide Curleren, I get the wavy look – when the stylists in Stockholm showed me how to get those, I got so excited!  

Together with the lovely , Linda and Emily, representing our countries, we show you different ways on using the slide curler and how to style your hair to the different occasions. It’s so easy to use and after I got it, I totally stopped usin the ghd to make curls. Not only do you get long lasting curls, but you can also vary the curls in a whole other level than with other styling products I’ve used. Check out how to use it here! 

Ad

Lurer på om jeg skal bstille meg en slik krølltang, den er jo genial! Men jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde håret dit, *sukk* det er så fint! :)


Wow, håret ditt ble helt nydelig, men det er det jo også alltid:-) Nå ble jeg fristet til å løpe ut og shoppe ny krølltang, gitt…


dagens outfit

herregud, er det mulig å være så pen og å ha så fint hår a gitt?


Veronica

Den var jo helt genial….Tar det lang tid? Jeg har en smule alt for mye hår :-)


Kamilla Haaland

åh, det ble utroolig flott! Er på jakt etter en krølltang men er ikke keen på å punge ut så veldig… Hvor mye ligger denne på?


Hanne

Du er så flott! Men jeg må ærlig innrømme at den filmen var en smule…klein! Dine egne videoer er bedre:-)


Vilde

Du har mitt drømmehår! Utrolig vakkert :)


Du har et fantastisk fint hår! Første gangen hvertfall jeg hører deg snakke! :D morsomt


Marie

Looks very pretty! :) What kind of products do you use before curling your hair to protect it from the heat?


Oda

herregud så vakker du er! helt målløs!


D U er S Å vakker!!! ♥


Luisa

Fine deg! Så gøy å se deg prate :) Du er fin kjære Monique <3


Monique Lund

Du er så god Luisa! <3 Ha en fantastisk kveld kjære deg! Stoor klem


Camilla

Ååå, du er fantastisk pen! Gøy å høre deg prate! :D Håret ditt er utrolig fint! *Misunnelig*


Hege

Du er så vakker, Monique! Kunne dødd for håret ditt :-)


Linn

Så koselig å høre stemmen din! Bondsk, my ass, du! Håret tror jeg vi bare ser bort i fra, for jeg er så sjalu at halvparten hadde vært nok! Har samme mengde, tjukt og godt, men mitt er en *smule* uregjerlig. Håper ny shampoo hjelper på. Redken, be my hero?

Kanskje jeg må se på den tangen når man får spart opp litt penger? Hm… Skal jo ha premie til neste vekt-mål! Kanskje krølltang er tingen? Holder de seg godt?


Så smart! Hadde ikke så gæærn pris heller :-)


Supertips!! Du er så naturlig pen, monique. elsker bloggen din :D


Emelie

Wow du är vacker alltså!!


Line

Åh, så nydelig!! Både håret og deg!

God helg!
linephan.wordpress.com


Amazing things here. I am very happy to see your post. Thank
you so much and I am looking forward to touch you.

Will you kindly drop me a mail?


Manno

Det var faktisk ikke fint….!!!!!Skriv en kommentar